Szűrő
Betöltés...

változtatható
A képek csak illusztrációk.

Skynet Gamer-14400-ULTRA-5

Alaplap:
ASUS TUF B760M GAMING
Processzor:
Intel Core i5-14400F 10x4,7GHz
Betöltés...

Memória:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Optikai meghajtó:
változtatható
Videokártya:
nVidia GeForce RTX4070 12GB
Video kimenet:
HDMI, Display
Hálózati kártya:
Realtek 2.5Gb Ethernet TUF
Hangkártya:
Realtek 7.1 Surround Sound HD
USB/SATA:
7db USB / 4db SATA / 2db M.2 / USB-C
PCI:
PCIe 5.0 x16 / PCIe x1
Tápegység:
Chieftec Pro 700W +85%
Teljeskörű Windows telepítés   5.000.-Ft    
Változtatásokkal az akciós ár:
Gamer TUF lappal:: 499 990 Ft
 db!! RÁADÁS !!

COOLER II
Csendesebb működést, hatékonyabb hűtést biztosít az eredeti processzor hűtőhöz képestTermékismertetőIntel® B760 (LGA 1700) mATX alaplap PCIe 4.0, két M.2-vel, 8 +1 tápfázissal, Realtek 2,5 Gb Ethernettel, DisplayPort 1,4, HDMI 2.0, USB 3.2 Gen és USB 3.2 Gen 1 Type-C®, optikai csatlakozóval, Thunderbolt™ 4 támogatással, valamint Aura Sync RGB megvilágítással és megcímezhető RGB megvilágítással
- Intel® LGA 1700 foglalat: 14. generációs Intel® Core™ processzorok fogadására kész
- Tökéletesített tápellátás: 8 + 1 tápfázis, hatrétegű áramköri lap, ProCool foglalat és strapabíró kondenzátorok a stabil tápellátás biztosításához
- Kiterjesztett hűtés: VRM hűtőborda, rugalmas M.2 hűtőborda, PCH hűtőborda, hibrid ventilátorcsatlakozók és Fan Xpert 2+
- Új generációs csatlakozási lehetőségek: PCIe 4.0, Realtek 2,5 Gb Ethernet, hátlapi USB 3.2 Gen 2, előlapi USB 3.2 Gen 1 Type-C® és Thunderbolt™ 4 támogatás
- Online játékhoz készült: Realtek 2,5 Gb Ethernet, TUF LANGuard és Turbo LAN technológia
- Kétirányú AI zajszűrés: Csökkenti a mikrofon és az audiokimenet háttérzaját a játékokon belüli kristálytiszta kommunikáció vagy a jól érthető videokonferenciák érdekében
- ASUS OptiMem II: Az áramköri vezetékek és furatok útvonalának gondos megválasztása a jelek integritásának megőrzéséhez, a nagyobb stabilitás érdekében
 

STRAPABÍRÓ. STABIL. MEGBÍZHATÓ.
A TUF Gaming B760M- összegyűjti a legfrissebb Intel platform legfontosabb jellemzőit és ezeket játékra kész szolgáltatásokkal és bizonyított strapabírással ötvözi. A hadiipari kategóriájú alkatrészekkel tervezett, megerősített tápmegoldással és kiterjedt hűtési megoldásokkal kiegészített alaplapok sziklaszilárd teljesítménnyel és megingathatatlan stabilitással támogatják a játékot.

Egy TUF Gaming alaplappal épített géppel a TUF Gaming Alliance előnyeit is élvezheted — ez a név az ASUS megbízható ágazati partnerekkel folytatott együttműködését jelöli, amelynek célja a gépépítés megkönnyítése és a legmagasabb fokú kompatibilitás elérése. Természetesen ehhez a külsőnek is igazodnia kell: az alkatrészektől a házakig mindennek a megjelenésében ez tükröződik.

Az Intel legfrissebb 11. Generációs processzorainak meghajtásához szükséges kibővített tápellátással és a mindenre kiterjedő hűtési lehetőségekkel, illetve a gyorsabb memóriák és tárolóeszközök támogatásának képességével a TUF Gaming B760M-GAMING tökéletes alapja lehet a következő sokmagos platformra épülő harci gépednek.

DrMOS
A TUF Gaming B760M GAMING alaplapi feszültségszabályzója 8 + 2 DrMOS feszültségszabályzó IC-t használ, amelyek egy egységként tartalmazzák a magas oldali (high side) és alacsony oldali (low side) MOSFET-eket és vezérlőket a 13 generációs Intel Core processzorok által megkívánt energiaellátás és hatékonyság biztosításához.

Stack Cool 3+
Az 56 grammnyi rezet tartalmazó rétegek elvezetik a meleget a legfontosabb alkatrészektől, biztosítják azok optimális működési hőmérsékletét és így nagyobb lehetőségeket hagynak a CPU túlhajtására.

ProCool foglalat
TOVÁBBFEJLESZTETT 8 TÜSKÉS CSATLAKOZÓ
・ Extrém strapabírás
・ Kevesebb forrósodás és ritkább csatlakozóhibák

A hagyományos tápcsatlakozókkal szemben a ProCool konnektorok szigorú specifikációk szerint épülnek fel, hogy mindig megfelelő érintkezést nyújtsanak a tápbemenetnél. Emiatt alacsonyabb az impedancia, ami kevesebb forrósodást és ritkább csatlakozóhibákat jelent.

TUF TEKERCSEK
A katonai minősítésű TUF tekercsek sziklaszilárd tápellátást biztosítanak a CPU számára, az egész rendszer stabilitását javítva ezzel.

TUF KONDENZÁTOROK
A szabadalomvédett kondenzátorok akár 20%-kal nagyobb hőmérséklettűrést és ötször hosszabb élettartamot kínálnak.

Digi+ VRM
Az integrált Digi+ VRM feszültségszabályzó modul az iparág egyik legkifinomultabb eszköze, amely biztosítja a CPU nagyon egyenletes és zavartalan áramellátását.

A TUF Gaming alaplapok úgy készültek, hogy egyszerűen üzembe helyezhetők legyenek, és még a kezdő gépépítők is könnyen összerakhassák őket a saját igényeiknek megfelelően. A TUF Gaming Alliance ökoszisztéma megkönnyíti a kompatibilis alkatrészek kiválasztását, az Armoury Crate szoftver pedig egyetlen kezelőfelületen a rendszer összes beállítását kezelhetővé teszi. A TUF Gaming alaplapok mindent a kezed alá készítenek, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy felesleges bonyodalmak nélkül megépíthesd a megálmodott játékgépedet.

A TUF Gaming Alliance egy olyan együttműködés, amelyben az ASUS mellett megbízható PC-alkatrészeket gyártó cégek vesznek részt. A cél a kompatibilitás garantálása igen sokféle alkatrésszel, pl. PC-házakkal, tápegységekkel, CPU-hűtőkkel, memóriakészletekkel és számos más részegységgel. Ahogy a szövetség újabb és újabb partnerekkel és alkatrészekkel bővül, a TUF Gaming Alliance úgy lesz egyre erősebb

SafeSlot
A SafeSlot-tal az ASUS újraértelmezte a PCIe bővítőhelyet és úgy tervezte át, hogy erősen tartson és ellenálljon a nyíróerőknek. Az új, ún. inzertes fröccsöntési technológiával készített alkatrésznél a SafeSlot csatlakozót egy erősítő fémrésszel együtt öntik, hogy erősebb legyen. Ezt aztán szilárdan, több forrasztási ponttal rögzítik a NYÁK-lapra.

ESD guards
Az ESD Guards elemek meghosszabbítják az összetevők élettartamát és kiküszöbölik az elektrosztatikus kisülések okozta károkat, akár +/- 10 kV-it védve a levegőn átütő kisülések és +/- 6 kV-ig az érintkezésesek ellen — ez jóval több, mint az iparági szabványban előírt +/- 6 kV és +/- 4 kV.

TUF LANGuard
A TUF LANGuard egy hadiipari szintű újítás, amely a fejlett jelcsatolási technológiát felsőkategóriás felületszerelt kondenzátorokkal kombinálva javítja az átviteli kapacitást, védve az alaplapot a villámcsapásoktól és a statikus kisülésektől.

DRAM-túlfeszültség elleni védelem
Az alaplapra szerelt biztosítékok megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez az I/O csatlakozókon túl a DRAM-ra is kiterjed, ezzel a védelem a rendszer és a csatlakoztatott eszközök élettartamát is meghosszabbítja.

Rozsdamentes acél I/O panel
A TUF Gaming alaplapok korrózióálló rozsdamentes acél hátlapi I/O-panelje krómoxidos passziválású, ezért háromszor hosszabb élettartamú, mint a hagyományos panelek. Ez a védelem azt eredményezi, hogy a tesztek szerint a TUF Gaming alaplapok 72 órát bírtak ki sós párában, míg a többi márka csak 24 órát.

Armoury Crate
Az Armoury Crate egy új szoftveres segédeszköz, amelyet a támogatott gamer termékek központi vezérléséhez terveztünk. Az Armoury Crate-tel egyetlen magától értetődő felületen könnyedén személyre szabható a fegyvertáradban szereplő minden kompatibilis eszköz RGB megvilágítása; az Aura Sync-kel pedig össze is hangolhatók, ha a teljes rendszeren egységes fényeffektusokat akarsz kialakítani. Az AI zajszűrős mikrofont (az AI Noise Cancelling Microphone funkciót) bekapcsolva kristálytisztán hallható beszélgetéseket élvezhetsz játék közben. A szoftverből emellett válogatott termékek egyre bővülő körének paraméterei is vezérelhetők, például billentyűzet- és egérbeállítások, notebookos túlhajtás és ventilátorsebességek is állítgathatók. Ezzel a teljes rendszer használata és megjelenése könnyebben hangolható. Az Armoury Crate emellett még külön termékregisztrációs és hírközlő felülettel is rendelkezik, hogy mindig kapcsolatban maradhass a játékos közösséggel.

MAGÁVAL RAGADÓ JÁTÉK
A TUF Gaming B760M-GAMING teljes körű, nagy teljesítményű csomagot kínál a játékosoknak az élményjavító funkciók hosszú sorával, például a simább online játékot szolgáló ultragyors hálózatkezeléssel, a hangforrások (főleg FPS-játékoknál hasznos) kifülelhetőségét eredményező tiszta megszólalással, valamint a személyre szabott játékhangulatot teremtő alaplapi RGB-megvilágítással, amely szinkronizálható a többi kiegészítő fényeivel is.

EXKLUZÍV 2,5 GIGABITES ETHERNET
A 2,5 gigás alaplapi Ethernet nagyot dob a LAN-kapcsolat sebességén az akár két és félszeres sávszélesség-növeléssel. Ezt a hálózati bővítést a meglévő LAN-kábeleddel élvezheted, ezzel simább, akadozásmentes lesz a játék, azonnal elindulnak a nagyfelbontású videostreamek és felgyorsul a fájltovábbítás.


AI ZAJSZŰRŐS MIKROFON
Az AI zajszűrős mikrofon szoftver kifejezetten az ASUS alaplapokhoz készült és támogatja a 3,5 mm-es, USB-s vagy Bluetooth-os headsetek használatát is. Ez a kiegészítő egy masszív mélytanulásos adatbázisra támaszkodva segít érthetővé tenni a hangodat úgy, hogy kiszűri a billentyűzet kattogását, az egérkattintásokat és más környezeti zajokat. Ez csak nagyon kis mértékben terheli a CPU-t, ezért a játékteljesítményt alig befolyásolja.

Exkluzív Realtek kodek - Realtek S1200A

TUF GAMING AUDIO COVER
A hatékony árnyékolás védi az audiojelek integritását a legjobb minőség elérése érdekében.

HIGH-DEF AUDIO
A felsőkategóriás japán audiokondenzátorok meleg hangszínű, természetes és magával ragadó hangot nyújtanak.

REALTEK S1200A KODEK
Az ASUS exkluzív kodekje széles hangképű, dinamikus hangot nyújt.

AUDIOJEL-ÁRNYÉKOLÁS
Elválasztja az analóg és digitális tartományokat, és jelentősen csökkenti az összetett interferenciát.

Jel-zaj arány - VALÓSÁGHŰ HANG
 Ez a különleges kodek, amelyet a Realtekkel szorosan együttműködve készítettük a TUF Gaming B760M sorozatú alaplapokhoz, a sztereo vonali kimeneten páratlan, 108 decibeles jel-zaj arányt tud felmutatni, míg a vonali bemeneten 103 decibeles SNR segíti a valósághű hangzást.
DTS® Custom gamer headsetekhez
Tökéletesítsd a játéktudásodat az exkluzív DTS® Custom alaplapi audioeszközzel. A fejlett emulációs technikák a sztereo fejhallgatókon át sejteni engedik a hangok helyét, ezzel a DTS Custom tovább feszegeti az alaplapi audioeszközök határait. A három előre elkészített, a különböző játékfajtákhoz kidolgozott beállítás ― Aerial, Soundscape, Tactical ― minden játékban jelentős előnyt jelent.
 
AERIAL MÓD
A hangokat úgy hallod, mintha a játékvilág fölött lebegnél, és minden elölről hallatszana. Tökéletes a MOBA (többszereplős online harctéri, illetve RTA (valós idejű támadásos) játékokhoz, a stratégiai és sportjátékokhoz.
SOUNDSCAPE MÓD
Ideális az MMO (sokszereplős online) és RPG (szerep-)játékokhoz, az akció- és horrorjátékokhoz — mintha a füled az akció kellős közepén lenne.

TACTICAL MÓD
Pszt! ...Az ott a sarok mögött nem egy ellenfél? A DTS Custom kiemeli a részleteket a lopakodáshoz, vagyis minden egyes lépést hallani fogsz és észleled, merről jön.

Kiragyog a tömegből
Egy jól hangolt rendszer megérdemli, hogy jól is nézzen ki. Az ASUS Aura az RGB fények teljes kontrollját kínálja a beépített RGB LED-ek és az alaplapi RGB kivezetésekhez csatlakoztatott fényszalagok sokféle jól használható kész beállításával. Ezek ráadásul az Aura-képes hardverek egyre népesebb családjával szinkronizálhatók.

INTELLIGENS Megcímezhető 2. generációs rgb-csatlakozó RGB csatlakozó
A megcímezhető 2. generációs RGB csatlakozó már érzékelni tudja a 2. generációs megcímezhető RGB eszközök LED-jeinek számát, így a szoftver automatikusan rászabhatja a megvilágítási effektusokat az adott eszközökre. Az új csatlakozók visszafelé kompatibilisek a korábbi meglévő Aura RGB eszközökkel.
Teljes leírás

Csomagban olcsóbb

Számítógép és monitor vásárlása esetén Genius billentyűzetet, egeret és hangfalat adunk ajándékba.
Válasszon monitor méretet:
22"-os kijelző
1920x1080 FULL-HD
1ms válaszidő
fényerő 200cd/m2
képfrissítés 100Hz
Csomag1 - 22
Csomagban 22"-os FULL-HD-s LED monitorral a gép ára a fenti változtatásokkal:
+40 000 Ft

Ajánlott kiegészítők:

Ready to Play csomag

Csendesebb működés - Hosszabb élettartam:

Billentyűzetek

Egerek:

Vezeték nélküli internet - WiFi

Kábelek:

Pendrive:

Megosztás másokkal: