Szűrő
Betöltés...

változtatható
A képek csak illusztrációk.

Skynet Gamer-12400-PRO-4

Alaplap:
ASUS H610M-K
Processzor:
Intel Core i5-12400F 6x4,4GHz
Betöltés...

Memória:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Optikai meghajtó:
változtatható
Videokártya:
nVidia GeForce RTX4060 8GB
Video kimenet:
HDMI, Display
Hálózati kártya:
Realtek® 1000Mbit
Hangkártya:
Realtek® Audio HD 7.1
USB/SATA:
6db USB / 4db SATA / 1db M.2
PCI:
PCIe x16 / PCIe x1
Tápegység:
Chieftec Pro 500W +85%
Teljeskörű Windows telepítés   5.000.-Ft    
Változtatásokkal az akciós ár:
Nálunk csak: 294 990 Ft
 db
 

!! AKCIÓ !!
   +30.000.-Ft

ASUS TUF B760M GAMING PRO alaplap
Előnyök:
- Játékhoz optimalizált B760 chipset
- 14. generációs processzorokhoz tervezve
- 4db memória foglalat maximum 128GB 5333Mhz(OC)
- 4db SATA6 csatlakozó
- 2db M.2 PCIe 4.0 x4 foglalat 
- USB 3.2
- PCIe 5.0 x16, PCIe 4.0, PCIe 4.0 x1 bővítőhely
- GPU hőmérséklet-érzékelés és Fan Xpert 4 Core
- Exclusive 2.5 Gigabit Ethernet
- TUF védelem: SafeSlot, ESD Guards, DDR4 túlfeszültség-védelem
- Digi+ VRM és rozsdamentes acél hátlapi I/O a hosszú távú megbízhatóság eléréséhez.
- Katonai felhasználásra is alkalmas TUF alkatrészek: TUF LANGuard, TUF tekercsek
- TUF kondenzátorok és TUF MOSFET-ek a maximális strapabírás érdekében.
részletes info

Termékismertető


Intel® H610 (LGA 1700) ATX alaplap DDR4, PCIe 4.0, M.2 slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMI®, D-Sub, USB 3.2 Gen 1 portok, SATA 6 Gbps, RGB fejléc
- Intel® LGA 1700 foglalat: készen áll a 12. generációs Intel® processzorokhoz
- Átfogó hűtés: PCH hűtőborda és Fan Xpert
- Ultragyors csatlakozás: 32 Gbps M.2 slot, Realtek 1 Gb Ethernet és USB 3.2 Gen 1 támogatás
- 5X Protection III: Többféle hardveres biztosíték a teljes körű védelem érdekében

Az ASUS Prime sorozatú alaplapokat szakértelemmel tervezték, hogy kiaknázhassák a 14. generációs Intel® processzorok teljes potenciálját . A robusztus teljesítmény-kialakítással, átfogó hűtési megoldásokkal és intelligens hangolási lehetőségekkel büszkélkedő Prime H610 számos teljesítményhangolási lehetőséget kínál a felhasználóknak és a PC barkácskészítőknek az intuitív szoftver- és firmware-funkciókon keresztül.

Átfogó kezelőszervek alkotják az ASUS Prime sorozat alapját. A Prime H610 alaplap rugalmas eszközöket tartalmaz a rendszer minden aspektusának hangolásához, lehetővé téve a teljesítmény-beállításokat, hogy tökéletesen illeszkedjenek a munkamódszerhez a termelékenység maximalizálása érdekében.
Teljes körű energiahatékonyság
Az Energy Processing Unit (EPU) automatikusan optimalizálja az energiafogyasztást és maximalizálja az energiamegtakarítást az Away móddal – ez az intelligens beállítás, amely rendkívüli energiamegtakarítási forgatókönyvet teremt a nem használt I/O vezérlők leállításával.

Rugalmas hűtésvezérlők
A Prime 600 sorozatú alaplapok átfogó vezérlést kínálnak a rendszerventilátorok felett a mellékelt Fan Xpert szoftveren keresztül. Az Auto-Tuning mód intelligensen, egyetlen kattintással konfigurálja az összes paramétert.

Precíz digitális teljesítményszabályozás
A Digi+ feszültségszabályozó modul (VRM) valós idejű vezérlést biztosít a feszültségesés felett, automatikusan váltja a frekvencia- és energiahatékonysági beállításokat. Lehetővé teszi a CPU finomhangolását is a maximális stabilitás és teljesítmény érdekében.

A híres ASUS UEFI BIOS mindent megad, amire szüksége van a rendszer konfigurálásához, finomhangolásához és hangolásához. Intelligensen leegyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás kezdők számára, valamint átfogó szolgáltatásokat a tapasztalt veteránok számára.

Az UEFI-n keresztül kínált, intuitív Haladó mód lehetővé teszi a teljes irányítást. A beépített keresési funkció megkönnyíti a lehetőségek megtalálását, a különféle speciális funkciók pedig lehetővé teszik, hogy intelligensen árnyalatnyi beállításokat hajtson végre, így a kívánt módon tárcsázhatja a teljesítményt.

Gyors és egyszerű beállítás
Az EZ mód létfontosságú beállításokat és statisztikákat jelenít meg, valamint irányított varázslókat, fogd és vidd funkciót, valamint a fontos beállítások egy kattintással történő alkalmazását – mindezt annak érdekében, hogy gyorsan üzembe helyezze a berendezést.
HŰTÉS
A Prime H610 sorozatot számos hibrid ventilátorfejjel tervezték, amelyek biztosítják, hogy a berendezés hűvös és stabil maradjon intenzív munkaterhelés mellett is.
A Prime H610 sorozat átfogó hűtési vezérlőkkel rendelkezik, amelyek a Fan Xpert szoftverrel vagy az UEFI BIOS-on keresztül konfigurálhatók.

Több hőmérsékleti forrás
Mindegyik fejléc három hőérzékelőre képes dinamikusan hivatkozni. A Fan Xpert lehetővé teszi a támogatott ASUS grafikus kártyák hőmérsékletének feltérképezését, hogy optimalizálja a hűtést a GPU- és CPU-igényes feladatokhoz.

Intelligens védelem
Egy dedikált integrált áramkör védi az egyes ventilátorfejeket a túlmelegedéstől és a túláramtól.

4 tűs PWM/DC ventilátor
Mindegyik beépített fejrész támogatja a PWM vagy DC ventilátorok automatikus felismerését.

TELJESÍTMÉNY
A Prime H610 sorozatot úgy tervezték, hogy kezelje a 14. generációs Intel® processzorok további magjait és megnövelt sávszélességét . Az ASUS H610 alaplapok minden alapot biztosítanak a napi termelékenység növeléséhez, így rendszere készen áll a stabil teljesítményre, az intuitív hűtésre és a rugalmas átviteli lehetőségekre.

Tárolás
M.2 slot (akár 32 Gbps)
A Prime H610M-K D4 egy M.2 bővítőhelyet kínál, amely akár 32 Gbps adatátviteli sebességet is támogat PCIe 4.0-n keresztül, gyorsabb rendszerindítást és alkalmazásbetöltési időt biztosítva operációs rendszer vagy alkalmazásmeghajtókkal.
PCIe ® 4.0
A Prime H610 alaplapokat kifejezetten a 14. generációs processzorokra tervezték. Intel Core™ CPU-k és PCIe ® 4.0 csatlakozási lehetőségek a legújabb GPU-khoz. A széles sávszélesség és a szupergyors átviteli sebesség lehetővé teszi olyan funkciókban gazdag összeállítások létrehozását, amelyek könnyedén kezelik a nagy terheléseket.

USB 3.2 Gen 1 Type-A
Számos USB-port támogatja a perifériás eszközökkel feltöltött csúcskategóriás szerelékeket, beleértve a hátlapi USB Type-A csatlakozókat, gyors USB 3.2 Gen 1 csatlakozással a kompatibilis tokokhoz.

Audio árnyékolás
Elválasztja az analóg/digitális jeltartományokat, jelentősen csökkentve a többoldalú interferenciát.
Külön réteg a bal és a jobb sávhoz

Minimális áthallást biztosít a hangutak között.
Az Armory Crate egy új szoftver-segédprogram, amely egyetlen intuitív felületről biztosítja a támogatott termékek központi vezérlését. Az Armory Crate biztosítja az ASUS termékek beállításainak szabályozását, beleértve a billentyűzet- és egérbeállításokat. Ez a szoftver még dedikált termékregisztrációt és kiemelést is tartalmaz, hogy segítsen tartani a kapcsolatot az ASUS közösséggel.

A Q-LED Core kijelző a bekapcsolási önteszt (POST) során a bekapcsoló LED-ekkel fénymintákat állít elő, ami segíthet a felhasználóknak a lehetséges problémák elhárításában.
A megerősített PCIe bővítőhely megakadályozza a sérüléseket
A SafeSlot Core az ASUS-exkluzív PCIe bővítőhely. A megerősített kialakítású, amely egy speciális horoggal van az alaplaphoz rögzítve, a SafeSlot Core 1,6-szor erősebb tartást és 1,3-szor nagyobb nyírási ellenállást biztosít, mint a szabványos bővítőhelyek.

Túlfeszültség védelem
Világszínvonalú áramkör-védő áramellátás
Exkluzív áramköri kialakítás beépített feszültségszabályozókkal, hogy megvédje alaplapját az instabil vagy gyengébb tápegységek váratlan magas feszültségei által okozott sérülésektől.

DRAM túláramvédelem
Rövidzárlati károk megelőzése
A fedélzeti visszaállítható biztosítékok megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez az I/O-portokon túl a DRAM-ig terjed, hogy megóvja a rendszer és a csatlakoztatott eszközök élettartamát.

Rozsdamentes acél hátsó I/O
3-szoros korrózióállóság a nagyobb tartósság érdekében
A króm-oxiddal ragasztott, korrózióálló, rozsdamentes acél hátsó I/O panelek élettartama háromszor hosszabb, mint a hagyományos paneleké.

LANGuard
Felpumpált teljesítmény 2,5-szer nagyobb túlfeszültség-tűrés
Az ASUS LANGuard egy hardver szintű hálózatvédelmi funkció, amely fejlett jelcsatolási technológiát és prémium anti-EMI felületre szerelt kondenzátorokat integrál az átviteli sebesség javítása és a megbízhatóbb kapcsolat biztosítása érdekében.

1000+
kompatibilis eszköz és alkatrész
A Prime H610 sorozat kiváló kompatibilitást biztosít több ezer komponenssel, a minősített szállítói listánk (QVL) pedig azonosítja a memóriakompatibilitást, így több választási lehetőséget kínál a gondtalan PC-építéshez.
8000+érvényesítési óra

Minden ASUS alaplapot több mint 8000 órányi szigorú tesztnek vetnek alá, beleértve a beégési, környezetvédelmi, kompatibilitási, szoftver- és biztonsági teszteket, hogy megerősítsék a tartósságukat. Az ASUS megbízhatósága meghaladja az ipari szabványokat, biztosítva, hogy minden alkatrészt úgy terveztek, hogy bármilyen környezetben hibátlanul működjön.

Hőmérséklet és páratartalom tesztek - Biztosítja, hogy az alkatrészek ellenálljanak a szélsőséges körülményeknek.
Hőmérési tesztek - Biztosítja, hogy a rendszer hűvös és stabil maradjon a legnagyobb terhelés mellett is.
Beillesztési tesztek - Minden port és csatlakozó ismételt telepítési cikluson megy keresztül.
Öregedési tesztek - Akár 48 órás öregítési teszt biztosítja a megbízhatóságot.
Energiafogyasztási tesztek - Világszínvonalú energiahatékonyság szempontjából ellenőrizve.
Hőmérséklet és DC határtesztek - Biztosítja, hogy az alaplap képes legyen megbirkózni a változó hőmérsékletek okozta feszültségingadozásokkal.
Hősokk tesztek - Biztosítja a szállítás közbeni hőmérsékletváltozások túlélését.
Nem működési sokktesztek - Úgy készült, hogy ellenálljon a szállítás során előforduló rázkódásoknak.
Beégési tesztek - Minden alkatrészt ellenőriznek a hibátlan működés érdekében.
Telepítési tesztek - A problémamentes telepítés érdekében a csatlakozó elhelyezését kétszer is ellenőrizzük.
Csepp tesztek - Különböző magasságú ejtési tesztek biztosítják a tartósságot.
Só- és permetpróbák - Bevizsgált I/O megbízhatóság, hosszabb élettartam és rozsdaállóság.

Teljes leírás

Csomagban olcsóbb

Számítógép és monitor vásárlása esetén Genius billentyűzetet, egeret és hangfalat adunk ajándékba.
Válasszon monitor méretet:
22"-os kijelző
1920x1080 FULL-HD
1ms válaszidő
fényerő 200cd/m2
képfrissítés 100Hz
Csomag1 - 22
Csomagban 22"-os FULL-HD-s LED monitorral a gép ára a fenti változtatásokkal:
+40 000 Ft

Ajánlott kiegészítők:

Ready to Play csomag

Csendesebb működés - Hosszabb élettartam:

Billentyűzetek

Egerek:

Vezeték nélküli internet - WiFi

Kábelek:

Pendrive:

Megosztás másokkal: