Szűrő
Betöltés...

változtatható
A képek csak illusztrációk.

Skynet Gamer-i5-PRO-2

Alaplap:
ASUS H510M-K
Processzor:
Intel Core i5-11400F 6x4,4GHz
Betöltés...

Memória:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Optikai meghajtó:
változtatható
Videokártya:
nVidia GeForce RTX3050 6GB
Video kimenet:
HDMI, Display
Hálózati kártya:
Realtek® 1000Mbit
Hangkártya:
Realtek® Audio HD 7.1
USB/SATA:
6db USB / 4db SATA / 1db M.2
PCI:
PCIe x16 / PCIe x1
Teljeskörű Windows telepítés   5.000.-Ft    
Változtatásokkal az ár:
209 990 Ft
 db


!! AKCIÓ !!
   +18.000.-Ft

GIGABYTE B560M DS3H v3
Előnyök:
- Játékhoz optimalizált B560 chipset
- 11. generációs processzorokhoz tervezve
- kétcsatornás memória kezelés maximum 128GB 4600 Mhz(OC)
- 6db SATA6 csatlakozó
- 1db M.2 4.0 x4 foglalat 
- USB 3.2, USB-C
- PCIe 4.0 x16, PCIe 3.0, PCIe x1 bővítőhely
- GPU hőmérséklet-érzékelés és Fan Xpert 4 Core
- Exclusive Gigabit Ethernet
- SafeSlot, ESD Guards, memória túlfeszültség-védelem
- Digi+ VRM és rozsdamentes acél hátlapi I/O a hosszú távú megbízhatóság eléréséhez.
- RGB FUSION 2.0 LED vezérlés
- Kiváló minőségű hang kondenzátor, hang zajvédővel, LED nyomkövetéssel
részletes info

Termékismertető


- Intel LGA-1200 mATX alaplap, DDR4 3200MHz, SATA 6 Gbps és USB 3.2 Gen 1, PCIe 4.0 / 3.0
- ASUS OptiMem: Az áramköri vezetékek és furatok útvonalának gondos megválasztása a jelek integritásának megőrzéséhez, a nagyobb stabilitás érdekében.
- Fan Xpert: Rugalmas vezérlési lehetőségek a kiemelkedő hűtés és a csendes működés érdekében, valamint GPU-hőmérséklet érzékelés a hűvösebb játékhoz.
- 5X Protection III: Több hardveres védőelem a teljes körű biztonságért.
- A legfrissebb Intel processzorok használatára felkészítve: LGA1200 foglalat 10. generációs Intel Core asztaligép-CPU-khoz
- 5-Way Optimization: Rendszerszintű optimalizálás egy kattintással az optimális túlhajtáshoz, emellett intelligens hűtés a CPU-t vagy GPU-t erősen igénybe vevő feladatokhoz.


Az ASUS Prime 500 Series termékek stabil alapot nyújtanak már a legelső géped megépítéséhez is, és kellő rugalmasságot ahhoz, hogy követni tudják az ambícióidat. Fogtuk a legújabb, 11. generációs Intel® Core™ processzorok összes remek tulajdonságát, és összegyúrtuk az ASUS minden tervezési és mérnöki tudásával, hogy igazán kihasználhasd az iparágvezető technológiák előnyeit — ide értve az automatikus rendszerhangolást, a hűtés átfogó vezérlését és a magával ragadó alaplapi hangzást. Ha ASUS Prime 500 sorozatú alaplapot használsz, akkor okosan, könnyen és megfizethetően építhetsz gépet.

ASUS Prime sorozat alaplapok szakértelemmel tervezett, hogy szabadítsa fel a teljes potenciálját 11 -én és 10 -én generációs Intel ® processzorok. A robusztus teljesítmény-kialakítással, átfogó hűtési megoldásokkal és intelligens hangolási lehetőségekkel büszkélkedő PRIME H510M a mindennapi felhasználóknak és a barkácsoló PC-készítőknek számos teljesítményhangolási lehetőséget kínál intuitív szoftver- és firmware-funkciókon keresztül.


Alakítsd a saját képedre!
Jobb DDR4 stabilitás - Az ASUS OptiMem védi a memóriajelek integritását az áramköri lapok vezetékeinek és furatainak gondos, optimális kialakításával, a T-Topology útvonalelrendezés pedig a jelek késésillesztésével kiegyenlíti a memóriahelyek útvonalhosszainak eltérését. Mindezek segítségével a Prime 500 Series alaplapok a kettő vagy négy DIMM-modulos memóriakészletek széles választékát képesek támogatni, miközben megfelelő stabilitást biztosítanak az épített gép számára bármilyen terhelés elviseléséhez - akár játékról, akár nagy számításigényű alkalmazások futtatásáról van szó
A nyitottabb szemábra jobb stabilitást és nagyobb túlhajtási tartalékot, valamint alacsonyabb üzemi feszültséget jelent

Az ASUS OptiMem haszna:
- Stabilabb memória, jobb kompatibilitás
- Alacsonyabb memóriakésleltetés ugyanakkora feszültségszinteknél
- Megnövelt memóriatuning stabilitás
- A Synopsys HSPICE szimulációs szoftverrel tesztelve

Tökéletes tervezésű processzorhűtő
A Prime 500 sorozat minden eddiginél kiterjedtebb hűtésvezérléssel rendelkezik, amely az ASUS Fan Xpert szoftverben vagy az UEFI BIOS-ban állítható be.

Több hőmérsékleti forrás 
4 tűs PWM/DC ventilátor
Minden csatlakozó akár három hőérzékelő figyelésére is beállítható, és az információkra a rendszer reagálhat. A Fan Xperttel egy érzékelő a támogatott ASUS grafikus kártyák hőmérsékletének figyelésére is ráállítható, hogy optimális hűtést lehessen biztosítani a GPU- vagy CPU-igényes feladatok elvégzésekor.

A média által is elismert UEFI BIOS
Az UEFI BIOS a PC-k építésének folyamatában egy viszonylag korai munkafázis, és a Prime 500 alaplapok ebből az egyik elérhető legjobbat kínálják.
A híres ASUS UEFI BIOS mindent megad, amire szüksége van a rendszer konfigurálásához, finomhangolásához és hangolásához. Intelligensen leegyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás kezdők számára, valamint átfogó funkciókat a tapasztalt veteránok számára.

Q-Fan vezérlés Kézzel állítható a ventilátorok sebessége, vagy a kényelmes előre beállított ventilátorprofilok segítségével kiválasztható a normál, csendes, turbó vagy teljes sebességű (Standard, Silent, Turbo, Full Speed) mód, vagy megadható, hogy a szellőztetés teljes sebességgel működjön, ha a hőmérséklet eléri a 75 °C-ot.
EZ Mode (egyszerű mód)
Intuitív, grafikus ventilátorvezérlés
Az egyes ventilátorok egyedi vezérlése egyszerűen, egy görbe pontjait mozgatva az egérrel.
SATA-információk:
Megmutatja a SATA csatlakozók részletes adatait a meghajtók könnyű felismeréséhez.
Gyors időigazítás:
A dátum és az idő gyors beállítása az egérrel.
Advanced Mode (speciális mód)
Kedvencek
Találja meg gyorsan a tuningolási lehetőségeket és adja a kiválasztott eszközöket a listához.
Felhasználói profil
Elmenti a BIOS beállításait az átálláshoz egy új BIOS-változatra vagy egy másik rendszerre.
SATA csatlakozók átnevezése:
Nevezd át a SATA-csatlakozókat a könnyebb azonosításhoz.

Ultragyors kapcsolatok
USB 3.2 Gen 1 előlapi csatlakozó - Jövőálló csatlakoztatási lehetőségek
Az USB 3.2 Gen 1. a négy nagysebességű előlapi kivezetéssel pont ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá. Élvezd az USB 2.0-hoz képest akár tízszer gyorsabb adatátviteli sebességet azonnali „plug and play” csatlakoztatással anélkül, hogy kényelmetlenül tekeregve kellene keresgélni a hátoldali csatlakozókat.

A Prime 500 Series alaplapok az iparágvezető 5X Protection III technológiával, a legjobb alkatrészekből, kiváló áramköri tervek felhasználásával készülnek és a szabványok betartásával garantálják a megvásárolt termék minőségét és hosszú távú strapabírását. Ez azt jelenti, hogy az épített gép magas szinten védett és stabil lesz — a világ vezető alaplap-márkájaként szerzett több évtizedes mérnöki tapasztalatunknak köszönhetően.

M.2 (akár 32 Gbps)
Az M.2 foglalat támogatja az akár 32 Gbps adatátviteli sebességet x4 PCI Express ® 3.0 sávszélességen keresztül, lehetővé téve a gyorsabb rendszerindítást és az alkalmazások betöltését az operációs rendszerrel vagy az alkalmazásmeghajtókkal.

PCIe 4.0
ASUS alaplapok H510 kifejezetten 11 -én generációs Intel ® Core ™ processzorok és az ajánlat PCIe 4.0 csatlakozást a legújabb GPU. A széles sávszélesség és a szupergyors átviteli sebesség lehetővé teszi olyan funkciókban gazdag összeállítások létrehozását, amelyek könnyedén kezelik a nagy terheléseket.

USB 3.2 Gen 1 Type-A
Számos USB-port támogatja a perifériákkal megtöltött csúcskategóriás szerelékeket, beleértve a hátlapi USB Type-A csatlakozókat, gyors USB 3.2 Gen 1 csatlakozással a kompatibilis tokokhoz.

Intel ® 1 Gb Ethernet
Az Intel® Ethernet Connection I219-V csökkenti a CPU többletterhelését, és kivételesen magas TCP- és UDP-átviteli sebességet biztosít a gyorsabb, simább adatátvitel érdekében.


SafeSlot Core
Megerősített PCIe kártyahely a károsodás megelőzéséhez
A SafeSlot Core az ASUS exkluzív PCIe® bővítőhelye. A megerősített Safeslot Core, amely egy különleges horoggal kapcsolódik az alaplaphoz, 1,6-szer erősebb tartású és 1,3-szer jobban ellenáll a nyíróerőknek, mint a szokásos bővítőcsatlakozók. A Prime 400 Series alaplapokon a PCIe és a DIMM lábai körül megerősítettük a forrasztási pontokat is.


1000+ Kompatibilis eszközök és komponensek
A Prime 300 alaplapok kiemelkedő kompatibilitását a támogatott eszközök — köztük több ezer kompatibilis alkatrész — hosszú sora, valamint a kompatibilis memóriák azonosítására szolgáló minősített gyártói lista (Qualified Vendor List, QVL) bizonyítja. Ez még több lehetőséget kínál a problémamentes PC-építéshez.

TÖBB MINT 8000 ÓRA ELLENŐRZÉS
Az ASUS alaplapok strapabírása kiemelkedő. Ezt minden alaplapnál több mint 8000 órányi szigorú teszteléssel ellenőrizzük. Beégető, környezeti, kompatibilitási, szoftver- és biztonsági tesztek bizonyítják, hogy alaplapjaink kivételesen robusztusak. Azt is megmutatják, hogy az ASUS megbízhatósága felülmúlja az ipari szabványokat, illetve hogy minden alkatrészt úgy terveztünk, hogy bármilyen környezetben hibátlanul működjön.


Kimagasló hang
Több alaplapi funkció kombinációja a még jobb hangzáshoz
Az okos tervezés és a kiemelkedő hardverelemek eddig még soha nem tapaszalt minőségű hangot eredményeznek.
Audioárnyékolás
Elválasztja az analóg és digitális tartományokat, és jelentősen csökkenti az összetett interferenciát.
Elkülönített réteg a jobb- és baloldalnak
Gondoskodik róla, hogy az audioútvonalak között minimális legyen az áthallás.
Felsőkategóriás, japán audiokondenzátorok 
A felsőkategóriás alkatrészek használata miatt a hangképe kivételesen valósághű, magával ragadó megszólalást eredményez.
Áramellátás előszabályozó 
Csökkenti az energiafelvétellel járó zajt a konzisztens működés biztosításáhozIntel H510 lapkakészlet
Az Intel® H510 egy egylapkás rendszer, amely támogatja a 11. generációs Intel® Core™ LGA1200 processzorok használatát. Ez soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. A H510-es lapkakészlet emellett maximum négy USB 3.2 Gen 1 csatlakozót és négy SATA 6 Gbps csatlakozót szolgál ki, valamint a PCIe 3.0 sávsebességet is támogatja az adatok gyorsabb beolvasásához. Az Intel H510 lapkakészlet emellett támogatja az integrált grafikus eszközök használatát is, hogy a legmodernebb grafikus teljesítményt élvezhesd.

Készen áll a 11. generációs Intel LGA1200 Core processzorok fogadására
Ez az alaplap támogatja a 10. és 11. generációs, LGA1200 tokozású Intel® Core™ processzorok használatát, valamint integrált grafikus, memória- és PCI Express vezérlői dedikált lapkakészletekkel támogatják az alaplapi grafikus kimenetet, kezelik a kétcsatornás (2 DIMM modul) DDR4 memóriát és a 16 PCI Express 4.0/3.0 sávot is a nagyszerű teljesítmény eléréséhez.

Feszültségingadozás kivédése
Világszínvonalú áramkörvédelmi kialakítás
Exkluzív áramkör-kialakítás beépített feszültségszabályozókkal, amely megvédi a chipsetet, a kapcsolati portokat és audió kodekeket a váratlan magas feszültség okozta károktól, amit az instabil vagy nem megfelelő áramforrás okozhat.

DIGI+ VRM
A stabil áramforrás precíz ellenőrzése
Az ASUS egyedülálló DIGI+ VRM fejlesztése intelligensen szolgáltat áramot a processzornak, annak valós idejű igényei alapján, így csökkenti az áramfogyasztást és javítja a rendszer stabilitását.
    
DRAM-ok túláram elleni védelme
A rövidzárlat okozta károk megelőzése
Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez a funkció nemcsak az I/O-csatlakozókat védi, hanem a DRAM-ot is, növelve ezzel a rendszer és a csatlakoztatott készülékek élettartamát is.
    
Rozsdamentes acél I/O hátlap
3-szoros korrózió-ellenállás a hosszabb élettartam biztosítéka
A korrózióálló, krómozott rozsdamentes acél I/O-hátlapok átlagosan háromszor hosszabb élettartamúak a normál hátlapokhoz képest.

ESD Guards
Elektrosztatikus töltöttség elleni védelem
Az ASUS ESD Guard védelmet jelent az elektrosztatikus kisülések ellen: az alkatrészek akár +/- 10 kV-ot (10 ezer voltot) is kibírnak levegőn keresztüli és +/- 6 kV-ot érintéses kisülés esetén, és egy olyan aktív védelmi áramkört alkotnak, amely meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát.

Fan Xpert
Külön CPU- és házventilátor-vezérlés
Az exkluzív Fan Xpert mindegyik ventilátornál beállítja a hűtési teljesítmény és az alacsony zajszint tökéletes egyensúlyát — a Prime H510-as sorozatú alaplapjainkkal, és azok hardveres szintű 4/3 tűs PWM/DC módjával egy egyszerű BIOS beállítással PWM/DC módban állíthatók a házventilátorok. A Fan Xpertben még Auto-Tuning mód is van az összes ventilátor felismeréséhez és a jellemzőik beolvasásához — hogy aztán egy kattintással személyre szabhatók legyenek.

Biztonságos alaplap szerelés
Alkatrészmentes területek a sérülés kockázatának minimalizálásához
Az alaplap helyére rakása most minden eddiginél biztonságosabban történhet. A házba illeszkedést szolgáló lyukak körüli, kiterjedt alkatrészmentes zónák minimálisra csökkentik a károsodás, illetve az érintkezések okozta rövidzárlat esélyét — vagyis teljesen magabiztosan szerelheted össze a gépedet.
  
Q-Slot
A PCI Express alkatrészek egyszerű eltávolítása
A nagy, szárnyas leszorító kényelmesen elérhető és könnyedén használható. Csak nyomd meg Q-Slot szorítóját és a grafikus kártyák kiugranak a helyükről. Mostantól a legnagyobb grafikus kártyák behelyezésével és kivételével sem kell kínlódni!
  
Q-DIMM
A memória egyszerű eltávolítása
Még ha kisméretű házat használsz, akkor is csak le kell nyomni az egyoldalas szorítócsipeszt, és bedugni vagy kivenni a RAM-modulokat – a memóriacsere ilyen egyszerű!


Teljes leírás

Csomagban olcsóbb

Számítógép és monitor vásárlása esetén Genius billentyűzetet, egeret és hangfalat adunk ajándékba.
Válasszon monitor méretet:
22"-os kijelző
1920x1080 FULL-HD
1ms válaszidő
fényerő 200cd/m2
képfrissítés 100Hz
Csomag1 - 22
Csomagban 22"-os FULL-HD-s LED monitorral a gép ára a fenti változtatásokkal:
+40 000 Ft

Ajánlott kiegészítők:

Ready to Play csomag

Csendesebb működés - Hosszabb élettartam:

Billentyűzetek

Egerek:

Vezeték nélküli internet - WiFi

Kábelek:

Pendrive:

Megosztás másokkal: