0620-239-1415  / 0620-516-0414                                                                                                                                                      Nyitvatartás: H-P 9:00-17:00 / Sz 9:00-12:00
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Xiaomi Mi Pro 2 Elektromos Roller Black

Készlet: Külső raktáron
Gyártó: Xiaomi »
Üzletben átvehető 2 munkanapon belül*
Futár kézbesíti 2 munkanapon belül*
* fenti átvétel kizárólag rendelés esetén érvényes
191 165 Ft
Betöltés...

 
Rövid ismertető: Sebesség25km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv45km, Tömeg14,2kg, Teljesítmény300W, Töltési idő9óra, Black

Termékismertető

Maximális sebesség
25 km/h
Maximális teherbírás
100 kg
Maximális hatótáv
45 km
Tömeg
14,2 kg
Motor névleges teljesítmény
300 W
Töltési idő
9 óra
Szín
Black

Sima és elegáns, hordozható és biztonságos.

Minimalista dizájn és a repülőiparban használatos alumínium-ötvözet a vázhoz. Összecsukni csupán 3 másodperc és már mehetsz is. 14.2 Kg tömeggel rendelkezik.
Kifinomult sebességtartó automatika és kinetikus energia-visszanyerő rendszer (KERS). A KERS visszanyeri a mozgó jármű kinetikus energiáját pl. hosszú motorfékezésnél.
A tempomat rendszer segít tartani az egyenletes sebességet, felszabadítva a sofőrt a folyamatos nyomva tartás alól.

Kifinomult sebességtartó automatika és kinetikus energia-visszanyerő rendszer (KERS).

A KERS visszanyeri a mozgó jármű kinetikus energiáját pl. hosszú motorfékezésnél.A magas minőségű akkumulátor kb. 45 km-es hatótávolságot biztosít. A 40 db. 18650-es lítium cella együtt 474 Wh teljesítményre képes az intelligens akkumulátor-menedzsment rendszer által. Kettős fékrendszer A rollert első, regeneratív motorfékkel és hátsó tárcsafékkel szerelik, az első keréken E-ABS rendszerrel.

Három sebesség-üzemmód, egyszerű kapcsolás

Ha dolgozni mész, nyomd meg az S gombot, hogy gyorsabban mehess. Ha a parkban jársz, nyomd meg a D gombot, és a zsúfolt területeken aktiválhatod a gyalogos üzemmódot, hogy lassabban mehess. Az üzemmódok közötti váltáshoz csak nyomd meg kétszer a bekapcsoló gombot és könnyen beállíthatod a sebességet a környezetedhez.

Biztonságos lítium akkumulátor 45km-es szuper hatótávú akkumulátor

Az akkumulátor biztonságos és tartós, 474Wh kapacitással. Kiváló gyorsulás, elérve a maximális 25km/h sebességet. Egy teljes töltéssel kb. 45 kilométert tehetsz meg.

Új generációs energia visszanyerő rendszer

Konvertálja a kinetikus energiát elektromos energiává az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében.
A kinetikus energia visszanyerő rendszer (KERS) teljes mértékben felújításra került, és tovább javították az energiaátalakítás hatékonyságát is. Visszanyeri az egyes fékezések és a meghajtás nélküli haladás mozgási energiáját, és átalakítja használható elektromos energiává az utazási távolság további javítása érdekében. Az energia visszanyerés hatékonysága a Mi Home App segítségével beállítható, hogy megfeleljen az egyéni rollerezési igényeknek.

Központi kezelőszervek a jobb rollerezési élmény érdekében

Egyszerűen vezérelhető, próbáld ki, és megtapasztalod

Többfunkciós műszerfal

Nyolcféle adat valós idejű megjelenítése: sebesség, fokozat, teljesítmény, zár állapot és egyéb vezetési információk egy pillanat alatt

Kényelmes, meghosszabbított markolat

A kormány TPR anyagból készül a kényelmesebb tapadásért, ami hatékonyan javítja a vezetési élményt.

Érzékeny kézi gázkar

A kézi gázkar mérsékelt ellenállása és az időben történő visszacsatolás megkönnyíti a vezetési sebesség ellenőrzését és a gyorsulás simaságát.

Egy gomb, több funkció

Intuitív kezelőszervek, egy gomb, több funkció: A gomb nem csak be- és kikapcsolja a készüléket, hanem a sebesség módok közötti váltáshoz, valamint a fényszórók be- és kikapcsolásához is használható.

Csukd össze 3 másodperc alatt

A roller összecsukása mindössze 3 másodpercig tart. Összecsukás után a jármű kompakt és kevesebb helyet foglal el, így könnyen behelyezhető a csomagtartóba. A karosszéria alacsony sűrűségű, nagy szilárdságú, repülőgép-minőségű alumíniumötvözetből készül, és akár 100 kg terhet is képes szállítani. 14,2 kg nettó tömegével bárhová és bármikor könnyen elvihető.

Első és hátsó dupla fékrendszer

Rövidebb féktávolság a biztonságosabb vezetés érdekébenA hátsó kerék nagy, perforált féktárcsát használ, nagyobb fékerővel, míg az első kerék E-ABS regeneráló blokkolásgátló fékrendszerrel van felszerelve. Fékezéskor az első és a hátsó fékrendszer egymás után aktiválódik, és a biztonságos megállás érdekében lerövidíti a féktávolságot.

A 8,5” gumiabroncsok új generációja

Kényelmesebb, kevésbé döcögős

A defektállóság és a robusztusság átfogóan fejlesztésre került, és a robbanásbiztos gumiabroncsok teljesítménye szintén jelentősen optimalizálásra került. A 8,5 hüvelykes gumiabroncsok tartóssága akár háromszorosára növekedett. Ez nem csak sima utazást tesz lehetővé sík utakon, hanem nagyon kényelmes a nem burkolt utakon is, mint például kavics, földút és fű.

2W-os ultra fényes fényszóró Nincs elvakítás, kényelmesebb világítás

Az új 2W-os fényszóró nagy fényereje hatékonyan javítja az éjszakai vezetés biztonságát. A fény besugárzási szöge új kialakítású, amely a fényt a látóvonal alatt tartja, hogy elkerülje a fényszórók vakítását.

Továbbfejlesztett hátsó lámpa

Nagyobb és fényesebb: A fényszóró bekapcsolásakor a hátsó lámpa automatikusan bekapcsol. A fékkar lenyomásakor a hátsó lámpa villog, hogy figyelmeztesse a gyalogosokat és a mögötted lévő járműveket. A hátsó lámpa hátsó fényvisszaverő funkcióval is rendelkezik a biztonságos vezetés érdekében.

Első, oldalsó és hátsó fényvisszaverők hozzáadása

Nagyobb láthatóság, nagyobb biztonság:Fényvisszaverők kerültek elhelyezésre elől, oldalt és a hátsó lámpánál, ez tovább javítja az éjszakai láthatóságot, hogy biztonságban legyél az esti rollerezésed során is.

Ötödik generációs BMS intelligens akkumulátorvezérlő rendszer

Hat intelligens védelmi elem szavatolja az akkumulátor biztonságát és meghosszabbítja az annak élettartamát. A Mi Home alkalmazás segítségével ellenőrizheted az akkumulátor állapotát. Ha probléma merül fel, az alkalmazás azonnal értesít téged.

Mi Home alkalmazás – a személyes vezetési asszisztensed

A Mi Electric Scooter Pro 2 Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a Mi Home alkalmazáshoz a lezáráshoz és feloldáshoz, valamint a rollerezési adatok figyeléséhez (például futásteljesítmény, sebesség, az akkumulátor fennmaradó élettartama stb.) és a sebességtartó automatika beállításainak testre szabásához. Élvezheted az új funkciókat is, és a firmwarefrissítések révén kényelmesebb vezetési élményt érhetsz el.

 

  Sebesség25km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv45km, Tömeg14,2kg, Teljesítmény300W, Töltési idő9óra, Black

Hasonló termékek

Sebesség20km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv20km, Tömeg14,2kg, Teljesítmény250W, Töltési idő3,5óra, Black
Külső raktáron
112 417 Ft
Sebesség25km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv45km, Tömeg14,2kg, Teljesítmény300W, Töltési idő9óra, Black
Külső raktáron
191 165 Ft
Sebesség25km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv30km, Tömeg12,5kg, Teljesítmény250W, Töltési idő5óra, Black
Külső raktáron
163 868 Ft
Sebesség22km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv18km, Tömeg13kg, Teljesítmény300W, Töltési idő3,5óra, Black
Külső raktáron
83 820 Ft