Szűrő
Betöltés...

változtatható
A képek csak illusztrációk.

Skynet SERIES-7000-23

Alaplap:
ASUS TUF B650M-E GAMING WIFI
Processzor:
AMD Ryzen 9 7900X 12X5,6GHz
Betöltés...

Memória:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Optikai meghajtó:
változtatható
Videokártya:
nVidia GeForce RTX4060Ti 8GB OC
Video kimenet:
DVI / HDMI / Display port
Hálózati kártya:
Realtek RTL 8111H, Gigabit LAN
Hangkártya:
Realtek® ALC897 7.1 HD
USB/SATA:
USB 7db / SATA 4db
PCI:
PCIe x16 1db / PCIe x1 2db
Előlapi csatlakozók:
2db USB2, Mikrofon, Fejhallgató
Tápegység:
Chieftec 600W Pro +85% A
Változtatásokkal az ár:
617 990 Ft
 db!! RÁADÁS !!
Vízhűtés
Csendesebb működést, hatékonyabb hűtést biztosít az eredeti processzor hűtőhöz képestTermékismertető


Az ASUS TUF GAMING B650M-GAMING WIFI egyesíti a legújabb AMD Ryzen 7000-es processzorok összes fontos jellemzőjét a játékhoz szükséges funkciókkal és a jól bevált strapabírással. A hadiipari kategóriájú alkatrészekkel tervezett, megerősített tápmegoldással és kiterjedt hűtéssel kiegészített alaplap a várakozásokat meghaladóan sziklaszilárd és stabil teljesítménnyel támogatja a maratoni játékot. A TUF GAMING alaplapok esetében szigorú megbízhatósági vizsgálatok garantálják, hogy még azokat a helyzeteket is kezelni tudják, amelyeket a többi termék nem bír ki. A modell komor feketesége és geometrikus díszítőelemei is a TUF GAMING sorozatra jellemző stabilitást és megbízhatóságot érzékeltetik.
 
STRAPABÍRÓ. STABIL. MEGBÍZHATÓ.
A TUF Gaming B650M- összegyűjti a legfrissebb Intel platform legfontosabb jellemzőit és ezeket játékra kész szolgáltatásokkal és bizonyított strapabírással ötvözi. A hadiipari kategóriájú alkatrészekkel tervezett, megerősített tápmegoldással és kiterjedt hűtési megoldásokkal kiegészített alaplapok sziklaszilárd teljesítménnyel és megingathatatlan stabilitással támogatják a játékot.

CPU-teljesítménylöket
Az AMD Precision Boost Overdrive (PBO) nevű eszköze a rendelkezésre álló CPU-áramerősségből és feszültségből gazdálkodva opportunisztikus módon növeli a teljesítményt. A PBO-paraméterek agresszív hangolásával az AMD algoritmusa az alaplapok robusztus tápellátási megoldására támaszkodva még magasabbra tudja húzni a teljesítményt.

Mindenre kiterjedő energiahatékonyság
Az energiatakarékossági (Power Saving) funkció számos olyan beállítást tartalmaz, amelyekkel egyszerűen optimalizálhatod a tápfogyasztást és maximális energiamegtakarítást érhetsz el. Megadhatsz egy tápkorlátozási beállítást a CPU számára, elsötétítheted az Aura megvilágítást és még a ventilátorprofilt is energiatakarékos módba állíthatod. Aktiválhatod a Microsoft Windows beépített Energiatakarékos energiasémáját is.

UEFI BIOS
A méltán híres ASUS UEFI (BIOS) minden eszközt biztosít a rendszered beállításához, finomhangolásához és tuningolásához. Ügyesen egyszerűsített lehetőségeket nyújt a kezdő gépépítők számára, és mindenre kiterjedő funkcionalitással kényezteti a harcedzett veteránokat.

Armoury Crate
Az ASUS exkluzív Armoury Crate szoftverével az összes támogatott játékeszköz könnyedén, egyetlen központi helyről vezérelhető. Egy intuitív felületről szabhatod személyre az összes kompatibilis eszköz RGB megvilágítását, és ezeket az Aura Sync-kel összekötve egységes fényeffektusokat használhatsz. Információt is kaphatsz az egyre bővülő ökoszisztéma különféle hardvereszközeiről és vezérelheted is azokat. Megadhatod a bemeneti eszközök beállításait, vagy kezelheted a Fan Xpert 2+ és a kétirányú AI zajszűrés paramétereit. Az Armoury Crate emellett termékregisztrációs és híroldallal is rendelkezik, hogy mindig kapcsolatban maradhass a gamer közösséggel.


Az AMD legfrissebb processzorainak meghajtásához szükséges kibővített tápellátással és a mindenre kiterjedő hűtési lehetőségekkel, illetve a gyorsabb memóriák és tárolóeszközök támogatásának képességével a TUF GAMING B650 tökéletes alapja lehet a következő sokmagos AMD platformra épülő harci gépednek.

Összefogott tápfázisok
A 12+2, egyenként 60 amperes áramerősség kezelésére alkalmas feszültségszabályzó IC (tápfázis) egy egységként tartalmazza a magas oldali (high side) és alacsony oldali (low side) MOSFET-eket és vezérlőket az összes kompatibilis AMD processzor megkívánta energiaellátás, hatékonyság és stabil teljesítmény biztosításához.

8+4 tűs ProCool tápcsatlakozók
A hagyományos tápcsatlakozókkal szemben az ASUS ProCool csatlakozók szigorú specifikációk szerint épülnek fel, hogy mindig tökéletes érintkezést nyújtsanak a tápkábelek számára. Emiatt alacsonyabb az impedancia, ami kevesebb forrósodást és csatlakozóhibát jelent.

TUF tekercsek
A katonai minősítésű TUF tekercsek sziklaszilárd tápellátást biztosítanak a CPU számára, az egész rendszer stabilitását javítva ezzel.

TUF kondenzátorok
A TUF 5K Black Metallic kondenzátorok 52%-kal szélesebb hőtűrési tartománnyal és 2,5-szeres élettartammal rendelkeznek, mint a szokások alaplapi kondenzátorok.

Digi+ VRM
Az integrált Digi+ feszültségszabályzó modul (VRM) az iparág egyik legkifinomultabb eszköze, amelyet arra optimalizáltak, hogy mindig biztosítani tudja a CPU egyenletes és zavartalan áramellátását.

RAM túlhajtási teljesítmény
A TUF GAMING alaplapok egyik legfontosabb jellemzője a sokféle memóriahangolási lehetőség. A TUF GAMING B650 alaplapokkal a DDR5 memóriák teljes potenciálját kihasználhatod, attól függetlenül, hogy ezek egy extrém sebességű készletből vagy egy belépő szintű választékból származnak (az utóbbiak lehetőségei másképp zárolva volnának).

GYŐZEDELMES DDR5
A TUF GAMING B650 alaplapok azoknak az igényeire is felkészültek, akik a szokásos DDR5-öknél gyorsabb készleteket szeretnek használni. Erre szolgál a kiterjedt EXPO™ (AMD Extended Profiles for Overclocking) támogatás. A tapasztalt veteránok még tovább húzhatják a teljesítményt az UEFI változatos beállításaival.

PCIe 5.0 támogatás
A TUF GAMING B650 alaplapok egy PCIe 5.0-ös M.2 bővítőhellyel is rendelkeznek a leggyorsabb (akár 128 Gbps*) adattovábbítás eléréséhez, és mindegyik M.2 hely támogatja az NVMe RAID konfigurációk építését a legújabb elérhető sebességek kiaknázásához.

Hűvösebbre tervezve
1. Megnövelt VRM hűtőborda
Ennek a hűtőbordának a jókora felülete a VRM-eket és a tekercseket is befedi, ezzel javítja a hőleadást.

2. Optimalizált M.2 hűtőborda-megoldás
Mindegyik M.2 helynek saját hűtőbordája van, ami segít az M.2-es SSD-k optimális működési hőmérsékletének fenntartásában. Ezzel garantálható az állandó teljesítmény és a megbízhatóság.

Teljes körű ventilátorsebesség-vezérlés
A TUF GAMING B650 alaplapok kiterjedt ventilátorvezérlése állítható az Armoury Crate-ben található Fan Xpert 2+ segédprogramból vagy a díjnyertes ASUS UEFI BIOS-ból is.

Minden csatlakozónál beállítható három (felhasználó által megadható) hőérzékelő figyelése, és a reagálás ezekre a terhelés szerint szabályozott hűtéshez. Az összes beállítás egyszerűen kezelhető Fan Xpert 4-ben vagy az UEFI segítségével.
Az integrált AiO rendszer kezeli a PWM és a DC vízszivattyúkat is, ezzel az egyedi és az önálló hűtési megoldásokhoz is tökéletesen használható.
Minden ventilátorcsatlakozót egy dedikált integrált áramkör véd a túlmelegedés és a túláram káros hatásai ellen.
Minden alaplapi házventilátor-csatlakozó támogatja a PWM vagy DC ventilátorok automatikus felismerését is.
Kapcsolat
A TUF GAMING B650 alaplapok új teljesítménycsúcsokat képesek elérni a PCI Express legújabb változatával, miközben a különféle USB-csatlakozók (köztük három Type-C®) és a Thunderbolt™ (USB4®) még tovább bővítik a csatlakoztatási lehetőségeket és a sávszélességet.

EGYSZERŰ PC-ÉPÍTÉS
A TUF GAMING termékcsalád minden gépépítő számára egyszerű megoldásokat kínál. A TUF GAMING Alliance ökoszisztéma garantálja a kompatibilitást, az Armoury Crate-ben pedig elérhető a FanXpert 2+ és a hardverinformációk, valamint a kétirányú AI zajszűrés, az RGB beállítások és a perifériák beállításai. Ez a platform intuitív eszközöket nyújt a megálmodott rendszered megépítéséhez és optimális beállításához.

Magabiztos gépépítés
A TUF GAMING Alliance egy olyan együttműködés, amelyben az ASUS mellett más megbízható PC-alkatrészeket gyártó cégek vesznek részt. A cél a kompatibilitás garantálása igen sokféle alkatrésszel, pl. PC-házakkal, tápegységekkel, CPU-hűtőkkel, memóriakészletekkel és számos más részegységgel. Ahogy a szövetség folyamatosan bővül újabb partnerekkel és alkatrészekkel, úgy erősödik a TUF GAMING Alliance.

SafeSlot Core+ és SafeDIMM
A SafeSlot Core+ a PCIe csatlakozókba épített fémelem, amely segít szorosan tartani a behelyezett kártyákat. Ezzel párhuzamosan egyes ASUS alaplapokon erősített ASUS SafeDIMM csatlakozók védik a memóriamodulokat és támogatják azok gyors, pontos és magabiztos beszerelését.

ESD Guards
Az ESD Guards elemek meghosszabbítják az összetevők élettartamát és kiküszöbölik az elektrosztatikus kisülések okozta károkat, akár +/- 10 kV-ig védve a levegőn átütő, és +/- 6 kV-ig az érintkezéses kisülések ellen – ez jóval több, mint az iparági szabványban előírt +/- 6 kV és +/- 4 kV. A DIP-tokozású felületszerelt tranziens-szupresszor (TVS) diódák segítenek megvédeni a PC-t a feszültségingadozásoktól.

TUF LANGuard
A TUF LANGuard egy hadiipari szintű újítás, amely a fejlett jelcsatolási technológiát felsőkategóriás felületszerelt kondenzátorokkal kombinálva javítja az átviteli kapacitást, védve az alaplapot a villámcsapásoktól és a statikus kisülésektől.

Rozsdamentes acél I/O hátlap
A TUF GAMING alaplapok korrózióálló rozsdamentes acél hátlapi I/O-panelje krómoxidos passziválású, ezért háromszor hosszabb élettartamú, mint a hagyományos panelek. Ez a védelem azt eredményezi, hogy a TUF Gaming alaplapok 72 órán át bírták a sós-párás tesztelést, míg más márkák csupán 24 órát bírtak.

M.2 Q-Latch
Az innovatív Q-Latch retesz megkönnyíti az M.2-es SSD-k ki- és beszerelését speciális szerszámok nélkül. A megoldás egy egyszerű zárómechanizmus, amellyel úgy rögzíthető az M.2-es SSD, hogy nincs szükség hagyományos csavarokra.

Kivehető lefogatócsavarok
Az M.2 bővítőhely különleges csavarjai miatt kevésbé fordulhat elő, hogy egy csavar kilazul és beleesik a házba az M.2 hűtőborda kivételekor.

Q-LED
A kártyára integrált, hibaelhárítást segítő Q-LED fényekre rápillantva a PC-építők gyorsan megbizonyosodhatnak róla, hogy a legfontosabb alkatrészek ― a CPU, a RAM, a grafikus kártya, a tárolóeszközök ― a rendszerindítás során rendben működnek.
MAGÁVAL RAGADÓ JÁTÉK
A TUF GAMING B650 alaplapok funkciógazdag, nagy teljesítményű megoldásokat kínálnak a játékosoknak, például a simább online játékot szolgáló ultragyors hálózatkezeléssel, a főleg FPS-játékoknál hasznos hangforrások kifülelhetőségét eredményező tiszta hangzással, valamint a személyre szabott játékhangulatot teremtő alaplapi RGB-megvilágítással, amely a többi kiegészítő fényeivel is szinkronizálható.

2,5 Gb Ethernet
A 2,5 gigás alaplapi Ethernet nagyot dob a LAN-kapcsolat sebességén az akár két és félszeres sávszélesség-növeléssel. Ezt a hálózati bővítést a meglévő LAN-kábeleddel élvezheted, ezzel simább, akadozásmentes lesz a játék, azonnal elindulnak a nagyfelbontású videostreamek és felgyorsul a fájltovábbítás.

Hiperűrsebességű WiFi 6
A WiFi 5 (802.11ac) szabványhoz képest a WiFi 6 akár 1,25-ször gyorsabb lehet. Búcsút mondhatsz az akadozásoknak és a késéseknek még akkor is, amikor 8K-s videókat játszol le vagy VR játékokat játszol!

Nagyobb hálózati kapacitás
A WiFi 6 technológia akár négyszer jobb hálózati kapacitást is nyújthat, ami még magas hálózati terhelés mellett is csökkentheti a késleltetést. A WiFi 5 (802.11ac) szabvány egy hálózati csatornán egyszerre csak egy eszközt tudott kezelni, ezért nem használta ki hatékonyan a rendelkezésre álló sávszélességet.

A zsúfolt, sok eszközös környezetekhez tervezve
Amikor a környékbeli vezeték nélküli hálózatok átfedésbe kerülnek a tiéddel, akkor a routerednek sokszor várnia kell arra, hogy egy csatorna felszabaduljon. Egy WiFi 6-os router azonban azonosítja a saját adatait és figyelmen kívül tudja hagyni a többi jelet, ezzel azonnal használhatóvá tudja tenni azt a csatornát.* Ez a hatékonyabb megoldás az összes csatlakoztatott eszköznél simább használatot eredményez.

Kétirányú AI zajszűrés
Ez a nagy teljesítményű, kizárólag ASUS rendszereken elérhető segédprogram egy masszív mélytanuló adatbázisra támaszkodva szűri ki a mikrofonban* és a bejövő audiojelekben hallható háttérzajokat, a beszédhang megőrzése mellett. Kivágja a zavaró billentyűkopogást, egérkattintásokat és más környezeti zajokat, ezért játék vagy hívások közben tökéletesen hallasz mindent és téged is tisztán hallanak.

Realtek 7.1 Surround hang
A TUF GAMING B650 alaplapok különleges audiokodekje a Realtekkel szoros együttműködésben készült. Ezzel páratlan, 98 decibeles jel-zaj arány – és valósághű megszólalás – érhető el a sztereo vonali kimeneten.

DTS audiofeldolgozás
A DTS® audiofeldolgozás csökkenti a hangtorzítást és mélyebb basszusokat nyújt, ezzel javítva a gamer headsetek és hangszórók hangélményét, nem csak játék, de filmnézés vagy zenehallgatás közben is. A hangbeállítások személyre is szabhatók

Megcímezhető 2. generációs RGB-csatlakozó
Három 2. generációs megcímezhető RGB kivezetése akár 500 LED-et is támogat a 2. generációs RGB eszközök használata során, ezért az Aura Sync automatikusan össze tudja hangolni a teljes rendszered fényeffektusait. Az új csatlakozó emellett visszafelé kompatibilis a meglévő Aura Sync kiegészítőkkel.

EZ MINDENT MEGVÁLTOZTAT - ERRŐL AZ ÚJ PLATFORMRÓL - MEGLÁTHATOD A JÖVŐT
Építsd a következő rendszeredet AMD Ryzen™ 7000 sorozatú processzorral és ASUS TUF GAMING alaplapokkal, és tapasztald meg, milyen a megnövelt teljesítmény! Az akár 16 „Zen 4” maggal és az 32 szálas működéssel akár 5,7 GHz-es órajel-sebesség is elérhető. A 80 MB-os gyorsítótárral (cache) együtt ez azt jelenti, hogy az AMD Ryzen™ 7000 processzorokkal a többiek előtt járhatsz.1
Hozzáférhetsz az AMD AM5 foglalatos gépekkel játszóknak szánt új funkciókhoz, a DDR5 memóriák sebességéhez és a PCIe® 5.0 megnövekedett sávszélességéhez. Az AMD Ryzen™ 7000 sorozatú processzorok és az AMD AM5 foglalatos alaplapok lehetőséget adnak a túlhajtásra (nincs zárolás), hogy minél inkább személyre szabhasd a rendszeredet. Növeld tovább a teljesítményt a DDR5 memória AMD EXPO™ technológiás túlhajtásávalTeljes leírás

Csomagban olcsóbb

A csomaghoz most ajándék Genius billentyűzet, egér és 2.0 hangfal jár.
Válasszon monitor méretet:
22"-os kijelző
1920x1080 FULL-HD
5ms válaszidő
fényerő 200cd/m2
képarány 16:9
Csomag1 - 22
Csomagban 22"-os FULL-HD-s LED monitorral a gép ára a fenti változtatásokkal:
+44 500 Ft

Ready to Play csomag

Ajánlott kiegészítők:

Csendesebb működés - Hosszabb élettartam:

Billentyűzetek

Egerek:

Vezeték nélküli internet - WiFi

Kábelek:

Pendrive:

Megosztás másokkal: