0620-239-1415  / 0620-516-0414                                                                                                                                                       Nyitvatartás: H-P 9:00-17:00 / Sz 9:00-12:00
Új
Betöltés...

változtatható
A képek csak illusztrációk.

Skynet Intel-i5-11400-5

Alaplap:
Gigabyte H510M-K
Processzor:
Intel Core i5-11400F 6x4,4GHz
Betöltés...

Memória:
változtatható
Merevlemez:
változtatható
SSD:
változtatható
Optikai meghajtó:
változtatható
Videokártya:
nVidia GeForce RTX3070 8GB OC
Video kimenet:
DVI / HDMI / Display port
Hálózati kártya:
Realtek RTL 8111H, Gigabit LAN
Hangkártya:
Realtek® ALC887-VD 7.1 HD
USB/SATA:
USB 8db / SATA 4db
PCI:
PCIe x16 1db / PCIe x1 2db
Előlapi csatlakozók:
2db USB2, 2db USB3, Mikrofon, Fejhallgató
Tápegység:
FSP 650W Hyper Pro
Változtatásokkal az akciós ár:
Most csak: 390 990 Ft
 db

!! AKCIÓ !!
MSI B560M-A PRO GAMING alaplap +10.000.-Ft
Előnyök:
- Játékhoz optimalizált B560 chipset
- 11. generációs processzorokhoz tervezve
- Kétcsatornás memória vezérlés maximum 64GB-ig
- 4db SATA6 csatlakozó
- 1db M.2 foglalat 1db hűtő borda
- 4db USB 3.2, 6db USB
- GPU hőmérséklet-érzékelés és Fan Xpert 4 Core
- Exclusive Gigabit Ethernet
- Védelem: SafeSlot, Kettős ESD Guards, DDR4 túlfeszültség-védelem
- Digi+ VRM és rozsdamentes acél hátlapi I/O a hosszú távú megbízhatóság eléréséhez.
- Katonai felhasználásra is alkalmas  alkatrészek: LANGuard, Pro tekercsek
- kondenzátorok és MOSFET-ek a maximális strapabírás érdekében.
részletes info
(rendelésnél megjegyzésbe fel kell tüntetni, hogy a B560 alaplappal legyen szerelve)

TermékismertetőIntel® Ultra Durable alaplap GbE LAN-nal, kénmentes ellenállással, Smart Fan 5- tel
Támogatja a 11./10. generációs Intel® Core ™ processzorokat
Intel LGA-1200 mATX alaplap, DDR4 3200MHz, SATA 6 Gbps és USB 3.2 Gen 1, PCIe 4.0 / 3.0
Kétcsatornás, nem ECC puffereletlen DDR4, 2 DIMM
8 csatornás HD hang kiváló minőségű hangkondenzátorokkal
NVMe PCIe 2280 M.2 csatlakozó
1Gbit LAN sávszélesség-kezeléssel
A Smart Fan 5 több hőmérséklet-érzékelőt és hibrid ventilátorfejet tartalmaz FAN STOP funkcióval
Rugalmas vezérlési lehetőségek a kiemelkedő hűtés és a csendes működés érdekében, valamint GPU-hőmérséklet érzékelés a hűvösebb játékhoz.
GIGABYTE APP Center, egyszerű és könnyű használat
Kénmentes ellenállások tervezése
Az áramköri vezetékek és furatok útvonalának gondos megválasztása a jelek integritásának megőrzéséhez, a nagyobb stabilitás érdekében.

GbE LAN sávszélesség-kezeléssel
A GbE LAN hálózati sávszélesség-kezelő alkalmazást tartalmaz, amely segít javítani a hálózati késleltetést, és alacsony ping-időket tart fenn, hogy jobb reakciót biztosítson a zsúfolt LAN-környezetekben.

NVMe PCIe Gen 3 x4 2280 M.2 csatlakozó
A GIGABYTE alaplapok az M.2 technológiát olyan rajongóknak kínálják, akik szeretnék maximalizálni a rendszerükben rejlő lehetőségeket.

Okos ventilátor 5
A Smart Fan 5 segítségével a felhasználók biztosíthatják, hogy játék PC-jük megőrizze teljesítményét, miközben hűvös marad. A Smart Fan 5 lehetővé teszi a felhasználók számára a ventilátorfejek felcserélését, hogy az alaplap különböző helyein különböző hőérzékelőket tükrözzenek. Nem csak, hogy a Smart Fan 5-tel további hibrid ventilátorfejek kerültek bevezetésre, amelyek mind a PWM, mind a Voltage üzemmódú ventilátorokat támogatják, hogy az alaplapot még inkább folyadékhűtésbaráttá tegyék.

Érje el a rajongói csendet. A Fan Stop funkcióval bármely ventilátor teljesen leáll, ha a hőmérséklet egy meghatározott küszöb alá esik. Melyik ventilátor áll le, melyik érzékelő leolvasása alapján és milyen hőmérsékleten – mindezt tetszés szerint testreszabhatja.

Hibrid ventilátorcsapfejek
Vállalja fel a folyadékhűtés beállításának teljes irányítását! A Smart Fan 5 másodpercekig friss információkat kap az áramlási sebességről és a víz hőmérsékletéről a hibrid ventilátor tűfejein vagy a külső termisztoros érzékelőkön keresztül – így Ön tökéletes uralmat biztosít számítógépe felett.
Minden hibrid ventilátorfej automatikusan felismeri a hűtőberendezés típusát, legyen az ventilátor vagy szivattyú különböző PWM vagy feszültség üzemmóddal.

Új Smart Fan 5 szoftver
Válasszon a különböző üzemmódok közül, a csendestől a teljes sebességig, hogy megfeleljen rendszerhasználati preferenciáinak.
Mindegyik ventilátorhoz vagy szivattyúhoz használhatja az intuitív ventilátorgörbét a kioldási küszöbértékek és a megfelelő ventilátorsebesség meghatározásához.

Csúcskategóriás audiokondenzátorok
A GIGABYTE alaplapok csúcskategóriás audiokondenzátorokat használnak. Ezek a kiváló minőségű kondenzátorok nagy felbontású és nagy hanghűségű hangzást biztosítanak, hogy a legvalósághűbb hanghatásokat biztosítsák a játékosok számára.
Audio Noise Guard
A GIGABYTE alaplapok hangzajvédővel rendelkeznek, amely lényegében elválasztja az alaplap érzékeny analóg audiokomponenseit a lehetséges zajszennyezéstől a PCB szintjén.

Az iparág vezető túlfeszültség elleni védelme
A GIGABYTE alaplapok speciális túlfeszültség-gátló IC-vel is rendelkeznek, amely védi az alaplapot, így biztosítva, hogy számítógépe fel legyen szerelve az esetlegesen szabálytalan elektromos tüskék kezelésére.

Páratartalom elleni védelem Üvegszövet PCB
Semmi sem károsabb a számítógép élettartamára, mint a nedvesség, és a világ legtöbb részén az év során bizonyos pontokon nedvességként tapasztalható nedvesség a levegőben. A GIGABYTE alaplapokat úgy tervezték, hogy soha ne legyen gond a páratartalommal, és beépítették az új üvegszövet PCB technológiát, amely taszítja a párás és nedves körülmények okozta nedvességet. A Glass Fabric PCB technológia új PCB-anyagot használ, amely csökkenti a szálszövések közötti teret, így sokkal nehezebb a nedvesség behatolása a hagyományos alaplapi PCB-khez képest. Ez sokkal jobb védelmet nyújt a párás és nyirkos körülmények által okozott rövidzárlat és rendszerhibák ellen.

Magas hőmérséklet elleni védelem Alacsonyabb RDS(bekapcsolt) MOSFET-ek kialakítása
A GIGABYTE alaplapok alacsony RDS(on) MOSFET-eket használnak, amelyek csökkentik az energiapazarlást a szükségtelen maradék hőelvezetés révén. Mindez kézzelfogható energiamegtakarítást jelent, amely mind a végfelhasználók, mind a környezet számára előnyös anélkül, hogy befolyásolná a rendszer teljesítményét.
Az H510-es termékek stabil alapot nyújtanak már a legelső géped megépítéséhez is, és kellő rugalmasságot ahhoz, hogy követni tudják az ambícióidat. Fogtuk a legújabb, 11. generációs Intel® Core™ processzorok összes remek tulajdonságát, és összegyúrtuk a Gigabyte minden tervezési és mérnöki tudásával, hogy igazán kihasználhasd az iparágvezető technológiák előnyeit — ide értve az automatikus rendszerhangolást, a hűtés átfogó vezérlését és a magával ragadó alaplapi hangzást. Ha H510-es sorozatú alaplapot használsz, akkor okosan, könnyen és megfizethetően építhetsz gépet.

H510 sorozat alaplapok szakértelemmel tervezett, hogy szabadítsa fel a teljes potenciálját 11 -én és 10 -én generációs Intel ® processzorok. A robusztus teljesítmény-kialakítással, átfogó hűtési megoldásokkal és intelligens hangolási lehetőségekkel büszkélkedő H510M a mindennapi felhasználóknak és a barkácsoló PC-készítőknek számos teljesítményhangolási lehetőséget kínál intuitív szoftver- és firmware-funkciókon keresztül.

Alakítsd a saját képedre!
Jobb DDR4 stabilitás - Az Gigabyte védi a memóriajelek integritását az áramköri lapok vezetékeinek és furatainak gondos, optimális kialakításával, a T-Topology útvonalelrendezés pedig a jelek késésillesztésével kiegyenlíti a memóriahelyek útvonalhosszainak eltérését. Mindezek segítségével az 500 Series alaplapok a kettő vagy négy DIMM-modulos memóriakészletek széles választékát képesek támogatni, miközben megfelelő stabilitást biztosítanak az épített gép számára bármilyen terhelés elviseléséhez - akár játékról, akár nagy számításigényű alkalmazások futtatásáról van szó
A nyitottabb szemábra jobb stabilitást és nagyobb túlhajtási tartalékot, valamint alacsonyabb üzemi feszültséget jelent
- Stabilabb memória, jobb kompatibilitás
- Alacsonyabb memóriakésleltetés ugyanakkora feszültségszinteknél
- Megnövelt memóriatuning stabilitás
- A Synopsys HSPICE szimulációs szoftverrel tesztelve

Több hőmérsékleti forrás 
4 tűs PWM/DC ventilátor
Minden csatlakozó akár három hőérzékelő figyelésére is beállítható, és az információkra a rendszer reagálhat. A Fan Xperttel egy érzékelő a támogatott Gigabyte grafikus kártyák hőmérsékletének figyelésére is ráállítható, hogy optimális hűtést lehessen biztosítani a GPU- vagy CPU-igényes feladatok elvégzésekor.

A média által is elismert UEFI BIOS
Az UEFI BIOS a PC-k építésének folyamatában egy viszonylag korai munkafázis, és az 500-as alaplapok ebből az egyik elérhető legjobbat kínálják.
A híres Gigabyte UEFI BIOS mindent megad, amire szüksége van a rendszer konfigurálásához, finomhangolásához és hangolásához. Intelligensen leegyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás kezdők számára, valamint átfogó funkciókat a tapasztalt veteránok számára.

Q-Fan vezérlés Kézzel állítható a ventilátorok sebessége, vagy a kényelmes előre beállított ventilátorprofilok segítségével kiválasztható a normál, csendes, turbó vagy teljes sebességű (Standard, Silent, Turbo, Full Speed) mód, vagy megadható, hogy a szellőztetés teljes sebességgel működjön, ha a hőmérséklet eléri a 75 °C-ot.
EZ Mode (egyszerű mód)
Intuitív, grafikus ventilátorvezérlés
Az egyes ventilátorok egyedi vezérlése egyszerűen, egy görbe pontjait mozgatva az egérrel.
SATA-információk:
Megmutatja a SATA csatlakozók részletes adatait a meghajtók könnyű felismeréséhez.
Gyors időigazítás:
A dátum és az idő gyors beállítása az egérrel.
Advanced Mode (speciális mód)
Kedvencek
Találja meg gyorsan a tuningolási lehetőségeket és adja a kiválasztott eszközöket a listához.
Felhasználói profil
Elmenti a BIOS beállításait az átálláshoz egy új BIOS-változatra vagy egy másik rendszerre.
SATA csatlakozók átnevezése:
Nevezd át a SATA-csatlakozókat a könnyebb azonosításhoz.

Ultragyors kapcsolatok
USB 3.2 Gen 1 előlapi csatlakozó - Jövőálló csatlakoztatási lehetőségek
Az USB 3.2 Gen 1. a négy nagysebességű előlapi kivezetéssel pont ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá. Élvezd az USB 2.0-hoz képest akár tízszer gyorsabb adatátviteli sebességet azonnali „plug and play” csatlakoztatással anélkül, hogy kényelmetlenül tekeregve kellene keresgélni a hátoldali csatlakozókat.


Az 500-as Series alaplapok az iparágvezető 5X Protection III technológiával, a legjobb alkatrészekből, kiváló áramköri tervek felhasználásával készülnek és a szabványok betartásával garantálják a megvásárolt termék minőségét és hosszú távú strapabírását. Ez azt jelenti, hogy az épített gép magas szinten védett és stabil lesz — a világ vezető alaplap-márkájaként szerzett több évtizedes mérnöki tapasztalatunknak köszönhetően.

M.2 (akár 32 Gbps)
Az M.2 foglalat támogatja az akár 32 Gbps adatátviteli sebességet x4 PCI Express ® 3.0 sávszélességen keresztül, lehetővé téve a gyorsabb rendszerindítást és az alkalmazások betöltését az operációs rendszerrel vagy az alkalmazásmeghajtókkal.

PCIe 4.0
Gigabyte alaplapok H510 kifejezetten 11 -én generációs Intel ® Core ™ processzorok és az ajánlat PCIe 4.0 csatlakozást a legújabb GPU. A széles sávszélesség és a szupergyors átviteli sebesség lehetővé teszi olyan funkciókban gazdag összeállítások létrehozását, amelyek könnyedén kezelik a nagy terheléseket.

USB 3.2 Gen 1 Type-A
Számos USB-port támogatja a perifériákkal megtöltött csúcskategóriás szerelékeket, beleértve a hátlapi USB Type-A csatlakozókat, gyors USB 3.2 Gen 1 csatlakozással a kompatibilis tokokhoz.

Intel ® 1 Gb Ethernet
Az Intel® Ethernet Connection I219-V csökkenti a CPU többletterhelését, és kivételesen magas TCP- és UDP-átviteli sebességet biztosít a gyorsabb, simább adatátvitel érdekében.

SafeSlot Core
Megerősített PCIe kártyahely a károsodás megelőzéséhez
A SafeSlot Core a Gigabyte exkluzív PCIe® bővítőhelye. A megerősített Safeslot Core, amely egy különleges horoggal kapcsolódik az alaplaphoz, 1,6-szer erősebb tartású és 1,3-szer jobban ellenáll a nyíróerőknek, mint a szokásos bővítőcsatlakozók. Az 500-as Series alaplapokon a PCIe és a DIMM lábai körül megerősítettük a forrasztási pontokat is.

1000+ Kompatibilis eszközök és komponensek
Az 500-as alaplapok kiemelkedő kompatibilitását a támogatott eszközök — köztük több ezer kompatibilis alkatrész — hosszú sora, valamint a kompatibilis memóriák azonosítására szolgáló minősített gyártói lista (Qualified Vendor List, QVL) bizonyítja. Ez még több lehetőséget kínál a problémamentes PC-építéshez.

TÖBB MINT 8000 ÓRA ELLENŐRZÉS
A Gigabyte alaplapok strapabírása kiemelkedő. Ezt minden alaplapnál több mint 8000 órányi szigorú teszteléssel ellenőrizzük. Beégető, környezeti, kompatibilitási, szoftver- és biztonsági tesztek bizonyítják, hogy alaplapjaink kivételesen robusztusak. Azt is megmutatják, hogy a Gigabyte megbízhatósága felülmúlja az ipari szabványokat, illetve hogy minden alkatrészt úgy terveztünk, hogy bármilyen környezetben hibátlanul működjön.


Kimagasló hang
Több alaplapi funkció kombinációja a még jobb hangzáshoz
Az okos tervezés és a kiemelkedő hardverelemek eddig még soha nem tapaszalt minőségű hangot eredményeznek.
Audioárnyékolás
Elválasztja az analóg és digitális tartományokat, és jelentősen csökkenti az összetett interferenciát.
Elkülönített réteg a jobb- és baloldalnak
Gondoskodik róla, hogy az audioútvonalak között minimális legyen az áthallás.
Felsőkategóriás, japán audiokondenzátorok 
A felsőkategóriás alkatrészek használata miatt a hangképe kivételesen valósághű, magával ragadó megszólalást eredményez.
Áramellátás előszabályozó 
Csökkenti az energiafelvétellel járó zajt a konzisztens működés biztosításához

Intel H510 lapkakészlet
Az Intel® H510 egy egylapkás rendszer, amely támogatja a 11. generációs Intel® Core™ LGA1200 processzorok használatát. Ez soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. A H510-es lapkakészlet emellett maximum négy USB 3.2 Gen 1 csatlakozót és négy SATA 6 Gbps csatlakozót szolgál ki, valamint a PCIe 3.0 sávsebességet is támogatja az adatok gyorsabb beolvasásához. Az Intel H510 lapkakészlet emellett támogatja az integrált grafikus eszközök használatát is, hogy a legmodernebb grafikus teljesítményt élvezhesd.

Készen áll a 11. generációs Intel LGA1200 Core processzorok fogadására
Ez az alaplap támogatja a 10. és 11. generációs, LGA1200 tokozású Intel® Core™ processzorok használatát, valamint integrált grafikus, memória- és PCI Express vezérlői dedikált lapkakészletekkel támogatják az alaplapi grafikus kimenetet, kezelik a kétcsatornás (2 DIMM modul) DDR4 memóriát és a 16 PCI Express 4.0/3.0 sávot is a nagyszerű teljesítmény eléréséhez.

Feszültségingadozás kivédése
Világszínvonalú áramkörvédelmi kialakítás
Exkluzív áramkör-kialakítás beépített feszültségszabályozókkal, amely megvédi a chipsetet, a kapcsolati portokat és audió kodekeket a váratlan magas feszültség okozta károktól, amit az instabil vagy nem megfelelő áramforrás okozhat.

DIGI+ VRM
A stabil áramforrás precíz ellenőrzése
A Gigabyte egyedülálló DIGI+ VRM fejlesztése intelligensen szolgáltat áramot a processzornak, annak valós idejű igényei alapján, így csökkenti az áramfogyasztást és javítja a rendszer stabilitását.
    
DRAM-ok túláram elleni védelme
A rövidzárlat okozta károk megelőzése
Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez a funkció nemcsak az I/O-csatlakozókat védi, hanem a DRAM-ot is, növelve ezzel a rendszer és a csatlakoztatott készülékek élettartamát is.
    
Rozsdamentes acél I/O hátlap
3-szoros korrózió-ellenállás a hosszabb élettartam biztosítéka
A korrózióálló, krómozott rozsdamentes acél I/O-hátlapok átlagosan háromszor hosszabb élettartamúak a normál hátlapokhoz képest.

ESD Guards
Elektrosztatikus töltöttség elleni védelem
A Gigabyte ESD Guard védelmet jelent az elektrosztatikus kisülések ellen: az alkatrészek akár +/- 10 kV-ot (10 ezer voltot) is kibírnak levegőn keresztüli és +/- 6 kV-ot érintéses kisülés esetén, és egy olyan aktív védelmi áramkört alkotnak, amely meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát.

Fan Xpert
Külön CPU- és házventilátor-vezérlés
Az exkluzív Fan Xpert mindegyik ventilátornál beállítja a hűtési teljesítmény és az alacsony zajszint tökéletes egyensúlyát — a Prime H510-as sorozatú alaplapjainkkal, és azok hardveres szintű 4/3 tűs PWM/DC módjával egy egyszerű BIOS beállítással PWM/DC módban állíthatók a házventilátorok. A Fan Xpertben még Auto-Tuning mód is van az összes ventilátor felismeréséhez és a jellemzőik beolvasásához — hogy aztán egy kattintással személyre szabhatók legyenek.

Biztonságos alaplap szerelés
Alkatrészmentes területek a sérülés kockázatának minimalizálásához
Az alaplap helyére rakása most minden eddiginél biztonságosabban történhet. A házba illeszkedést szolgáló lyukak körüli, kiterjedt alkatrészmentes zónák minimálisra csökkentik a károsodás, illetve az érintkezések okozta rövidzárlat esélyét — vagyis teljesen magabiztosan szerelheted össze a gépedet.
  
Q-Slot
A PCI Express alkatrészek egyszerű eltávolítása
A nagy, szárnyas leszorító kényelmesen elérhető és könnyedén használható. Csak nyomd meg Q-Slot szorítóját és a grafikus kártyák kiugranak a helyükről. Mostantól a legnagyobb grafikus kártyák behelyezésével és kivételével sem kell kínlódni!
  
Q-DIMM
A memória egyszerű eltávolítása
Még ha kisméretű házat használsz, akkor is csak le kell nyomni az egyoldalas szorítócsipeszt, és bedugni vagy kivenni a RAM-modulokat – a memóriacsere ilyen egyszerű!Teljes leírás

Csomagban olcsóbb

A csomaghoz most ajándék Genius billentyűzet, egér és 2.0 hangfal jár.
Válasszon monitor méretet:
22"-os kijelző
1920x1080 FULL-HD
5ms válaszidő
fényerő 200cd/m2
képarány 16:9
Csomag1 - 22
Csomagban 22"-os FULL-HD-s LED monitorral a gép ára a fenti változtatásokkal:
+44 500 Ft

Ready to Play csomag

Ajánlott kiegészítők:

Csendesebb működés - Hosszabb élettartam:

Billentyűzetek

Egerek:

Vezeték nélküli internet - WiFi

Kábelek:

Pendrive:

Megosztás másokkal: