Szűrő
Új
Betöltés...

változtatható
A képek csak illusztrációk.

Skynet GAMING-21

Alaplap:
ASUS ROG STRIX B760-F WIFI
Processzor:
Intel Core i7-13700KF 16x5,4GHz
Betöltés...

Memória:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Háttértároló:
változtatható
Optikai meghajtó:
változtatható
Videokártya:
nVidia GeForce RTX3060 12GB OC
Video kimenet:
DVI / HDMI / Display port
Hálózati kártya:
Realtek RTL 8111H, Gigabit LAN, Wifi 6e
Hangkártya:
Realtek® ALC892 7.1 HD
USB/SATA:
USB 8db / SATA 6db
PCI:
PCIe x16 2db / PCIe x1 4db
Előlapi csatlakozók:
2db USB2, Mikrofon, Fejhallgató
Tápegység:
Chieftec 600W Pro +85% A
Változtatásokkal az ár:
572 990 Ft
 db!! RÁADÁS !!
Vízhűtés
Csendesebb működést, hatékonyabb hűtést biztosít az eredeti processzor hűtőhöz képestTermékismertető


Ugorjon a jövőbe a ROG Strix B760-F-el, amely egy fantasztikus frissítés a 13. generációra , domináns tápellátási megoldásával és kategóriájában a legjobb DDR5 sebességgel. Következő generációs PCIe 5.0 bővítőhelye elsöprő grafikus kártya átviteli sebességet biztosít a maximális FPS érdekében, és minimalizálhatja a késést a hipergyors WiFi 6E vagy 2,5 G LAN segítségével. Mindezek a jutalmak jellegzetes szivárványcsíkokkal és retro akcentusokkal járnak, így megmutathatod játékos büszkeségedet.
PCIE ® SLOT Q-RELEASE
Egy fizikai gomb egyetlen megnyomással feloldja az első PCIe bővítőhely biztonsági reteszét, nagymértékben leegyszerűsítve a PCIe kártya alaplapról történő leválasztását, amikor eljött az ideje, hogy új GPU-ra vagy más kompatibilis eszközre frissítsünk.

M.2 Q-RETESZ
Az innovatív Q-Latch megkönnyíti az SSD beszerelését vagy eltávolítását az M.2 foglalatból. A kialakítás egy egyszerű reteszelő mechanizmust alkalmaz a meghajtó rögzítésére, így nincs szükség hagyományos csavarra.

CMOS TÖRLÉSE
A CMOS törlése gomb gyorsan visszaállítja a BIOS beállításait a gyári alapértékekre. Használható a számítógép újraindítására is, ha helytelen BIOS-beállításokat választott ki.

Q-LED
Négy beépített LED jelzi a tápellátás állapotát, és azonosítja a CPU-val, a memóriával, a grafikus kártyával vagy a rendszerindító eszközzel kapcsolatos problémákat a gyors diagnózis érdekében.
ERŐARCHITEKTÚRA
A 16 + 1 teljesítményfokozat, mindegyik 60 A névleges teljesítményű, elegendő áramot szolgáltat a legerősebb Intel 13. generációs processzorok könnyű meghajtásához bármilyen munkaterhelésen.

ÖTVÖZMÉNYES SZÍJTÓK ÉS TARTÓS KONDENZÁTOROK
A csúcskategóriás fojtótekercseket és a tartós kondenzátorokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, így az ipari szabványokat meghaladó teljesítményt biztosítanak.

HAT RÉTEGŰ PCB
A többrétegű nyomtatott áramköri kártya gyorsan elvezeti a hőt a feszültségszabályozók körül, hogy javítsa a rendszer általános stabilitását.

DDR5 URALOM
A ROG hosszú öröksége a leggyorsabb memóriateljesítmény rugalmasságának, és a DDR5 sem kivétel. A továbbfejlesztett jelútválasztásnak köszönhetően a mára rajongói szintű készletek jóval túllépték a Strix B760-F 7 GT/s-át, és ki tudja, meddig mehetnek el a jövőbeli DIMM-ek? A tapasztalt veteránok próbára tehetik rátermettségüket az UEFI hangolási lehetőségeinek széles tárházával.

AEMP II
Az ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) egy exkluzív hardver- és firmware-megoldás az általános memóriamodulok túlhajtására. Az AEMP második verziója lehetővé teszi a készletek automatikus hangolását a rendszer indítása során, és kihasználja a Strix B760-F PCB nyomkövetési optimalizálását, hogy minden eddiginél magasabb frekvenciát toljon. Az AEMP II akár a vegyes készleteket is képes túlhajtani négy-DIMM elrendezésben, és a támogatások hatalmas könyvtára szinte minden DDR5-modulra kiterjed, amely egyébként nem rendelkezik XMP-támogatással.

VRM HEATSINK ARRAY
Az energiaellátási megoldást két vastag hűtőborda fedi stratégiai légáramlási csatornákkal a nagyobb hőelvezetés érdekében, miközben a nagy teljesítményű Intel 13. generációs processzorokat táplálja.
M.2 HŰTŐNYELVEK
A hűtőbordák minden nyílást lefednek, hogy az NVME SSD-ket optimális hőmérsékleten tartsák az egyenletes teljesítmény és megbízhatóság érdekében.

A legfelső x16 bővítőhely hihetetlen PCIe 5.0 sávszélességgel készen áll a jövőre, és SafeSlot tartókerettel védi a legújabb grafikus kártyák nagy részét. Zippy tárolási lehetőségek bővelkednek három PCIe 4.0 M.2 bővítőhellyel, amelyek mindegyike robusztus hűtőbordával rendelkezik a teljesítmény maximalizálása érdekében.

WIFI 6E
A beépített WiFi 6E technológia kihasználja a 6 GHz-es sávban újonnan elérhető spektrumot, hogy akár hét 160 MHz-es csatornát biztosítson az ultragyors átvitel és a jobb teljesítmény érdekében sűrű vezeték nélküli környezetben.

2.5G Ethernet
Az alacsony késleltetésű játék, a gyors fájlátvitel és a nagy felbontású videó streamelés a beépített Intel® 2,5 Gbps Ethernet számos előnye közé tartozik .

A Strix B760-F több nagy sebességű USB-opcióval is rendelkezik. Az összes hátsó I/O port USB 3.2-kompatibilis, a leggyorsabb pedig az USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® port, amely akár 20 Gbps adatátvitelt is lehetővé tesz. A ház portja az USB Gen 3.2 Gen 2 előlapi csatlakozón keresztül turbókezelést is kaphat.

SUPREMEFX
A ROG SupremeFX olyan hardver- és szoftvertechnológiák egyedülálló keveréke, amelyek kiváló hangzást biztosítanak. A Strix B760-F implementációja az ALC4080 kodekkel rendelkezik a nagy felbontású lejátszáshoz akár 32 bit/384 kHz-ig minden csatornán. Az előlapi kimenet a beépített Savitech erősítőn keresztül áramlik, amely nagy hűségű akusztikát tud továbbítani a hangszórók és fejhallgatók széles skálájához.

A ROG Strix alaplapok ASUS Aura technológiát tartalmaznak, amely lehetővé teszi a teljes világításvezérlést és számos előbeállítást mind az alaplapi RGB LED-ekhez, mind a harmadik féltől származó tartozékokhoz. Az effektusok egyszerűen szinkronizálhatók kompatibilis ROG grafikus kártyákon, monitorokon, billentyűzeteken és egereken, hogy egységes megjelenést kölcsönözhessenek a beállításoknak.
Teljes leírás

Csomagban olcsóbb

A csomaghoz most ajándék Genius billentyűzet, egér és 2.0 hangfal jár.
Válasszon monitor méretet:
22"-os kijelző
1920x1080 FULL-HD
5ms válaszidő
fényerő 200cd/m2
képarány 16:9
Csomag1 - 22
Csomagban 22"-os FULL-HD-s LED monitorral a gép ára a fenti változtatásokkal:
+44 500 Ft

Ready to Play csomag

Ajánlott kiegészítők:

Csendesebb működés - Hosszabb élettartam:

Billentyűzetek

Egerek:

Vezeték nélküli internet - WiFi

Kábelek:

Pendrive:

Megosztás másokkal: