0620-239-1415  / 0620-516-0414                                                                                                                                                          Nyitvatartás: H-P 9:00-17:00 / Sz 9:00-12:00
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Brother PT-P910BT Címkenyomtató White

Felbontás
360x720 dpi
Színes nyomtatás
Nem
USB port
Igen
Hálózati nyomtatás
Nem
LCD kijelző
Nem
Wifi
Nem
Bluetooth
Igen

P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) újratölthető címkenyomtató Bluetooth csatlakozással
Nyomtasson tartós, akár 36 mm széles címkéket PC-ről, Mac-ről, okostelefonjáról vagy tabletről. Újratölthető a számítógép USB-portjáról.

A P-touch CUBE Pro ideális címkenyomtató az irodák, kiskereskedelmi üzletek és más vállalkozások számára, amelyek maximális rugalmasságot igényelnek a polcok, a dokumentumok archiválása és az eszközök címkézésekor.

A beépített újratölthető akkumulátorral, valamint a PC-ről, Mac-ről, iOS- és Android-eszközről akár 36 mm széles címkék nyomtatásának lehetőségével a P-touch CUBE Pro tökéletes címkenyomtatóként a létesítmények kezeléséhez, az irodai szervezéshez, a boltok és üzletek szervezéséhez.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a kábel nélküli nyomtatás gyorsan és egyszerűen, korlátozások nélkül beállítható és használható. Ha PC-ről vagy Mac-ről szeretne nyomtatni és tölteni, egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt USB-kábelt.

A szalagszélességek, színek, anyagok és felületek széles választéka áll rendelkezésre, így bármilyen címkézési igény merül fel, a P-touch CUBE Pro felbecsülhetetlen értékű eszköz lesz vállalkozásához.


Nyomtasson címkéket Windows PC-ről vagy Mac-ről
A Brother P-touch Editor címketervező szoftver hatékony szerkesztőeszközöket kínál, amelyekkel ideális címkéket hozhat létre munkahelye vagy üzlete számára. Adjon meg képeket, például egy céglogót, vagy válasszon több száz beépített clipart, szimbólum és keret közül. Ha szükséges, adjon hozzá vonalkódokat. Ezenkívül Excel- vagy .csv-fájlban található szövegre is hivatkozhat, így könnyedén nyomtathat több, változó információkat tartalmazó címkét.
 
Szabadon nyomtathat címkéket közvetlenül Android és iOS készülékeiről

Az ingyenes Brother iPrint&Label és P-touch Design&Print2 alkalmazások az okostelefonon vagy tableten lévő Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoznak címkenyomtatójához. Nyomtatás előtt szerkesztheti a címkéket, majd megtekintheti az előnézetet.

Próbálja ki most! Töltse le készülékére!
Keressen az iPrint&Label és a Design&Print2 oldalon az App Store vagy a Google Play Áruházban
 

Szalagok és tartós címkék az összes címkézési követelményhez
A Brother TZe szalagkazetták tartós címkékkel és stílusos szalagokkal egyaránt kaphatóak. Óriási választékban, színskálában és stílusban kapható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Fejlett címkevágó a szalag könnyű lehúzásához
A teljes vágás mellett a P-touch CUBE Pro a címkék legfelső rétegét is tudja vágni, így a hátlap sértetlen marad. Ez megkönnyíti a címkék lehúzását és a megfelelő sorrendben tartja őket.

Beépített újratölthető akkumulátor
A P-touch CUBE Pro belsejében egy kicsi, de nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor található, amely szükségtelenné teszi a szabványos alkáli elemek használatát és biztosítja, hogy címkenyomtatója bármikor használatra készen álljon anélkül, hogy a tápellátást szabványos elemekről vagy AC adapterről kellene táplálnia.
 
Egyszerű, elegáns kialakítás, amelyet könnyedén hordozhat
A P-touch CUBE Pro készüléket könnyen magával viheti, így igény szerint nyomtathat címkéket, ahol csak szükséges. Ossza meg a kollégák között a munkahelyen, vagy használja az üzletben bárhol.

360x720dpi, USB, Bluetooth
Készlet: Külső raktáron
Gyártó: Brother »
360x720dpi, USB, Bluetooth
136 766 Ft
Betöltés...

 

Hasonló termékek

Külső raktáron
131 262 Ft
Külső raktáron
97 315 Ft
Külső raktáron
184 963 Ft
Külső raktáron
170 420 Ft