KIÁRUSÍTÁS ELKEZDŐDÖTT!!

GeForce GTX 1080 Ti luxus kiadásban

2017-11-20 11:50
Nem is olyan régen, a Computex kiállításon az EVGA már bemutatta a sajtó számára a készülő GTX 1080 Ti kártyájuk legizmosabb kiadását, a K|ngp|n névre hallgató variánst, amelyet kifejezetten túlhajtásra és benchmark rekordok megdöntésére terveztek.

A kategóriának megfelelően szinte nincs olyan részlet, amit ne terveztek volna egyedire, kezdve a NYÁK-tól a tápellátáson át egészen masszív rézblokkal megáldott hűtésig, ami természetesen Hydro Copper vízhűtéssel is helyettesíthető. Maga a hűtés egyébként igencsak testreszabható, amiben segítségre van az aszinkronban állítható ventilátorok mellett a nyomtatott áramköri lap különböző helyeire szétszórt 9 hőmérséklet-érzékelő is.


Ami az órajeleket illeti, a mag alap és boost órajele 1582/1695 MHz, de a vállalat garantálja, hogy 2025 vagy efeletti frekvencia is elérhető, míg a 11 GB GDDR5 memória effektív 11016 MHz-en ketyeg. A tápellátás két darab 8 tűs PCIe kiegészítő tápcsatlakozón keresztül történik, ezek mellé pedig egy EV Bot csatlakozó is került. A hátoldalon a kimenetek között DVI-D, HDMI és három darab mini DisplayPort sorakozik, ez utóbbiakhoz természetesen átalakító is jár a dobozban, sőt mini DisplayPort->DVI és mini DisplayPort->HDMI adaptert is kapunk.


További extra a szintén a dobozban található póló, a feszültségmérést elősegítő kábel, valamint az esély, hogy a vásárlók közül 6 szerencsés egy tajvani utazás keretén belül (teljes ellátással természetesen) találkozzon és két napot töltsön el folyékony nitrogén gőzében magával a névadóval, az extrém tunerrel, Vince K|ngp|n Lucidoval.

2017-11-20 11:50