0620-239-1415  / 0620-516-0414                                                                                                                                                      Nyitvatartás: H-P 9:00-17:00 / Sz 9:00-12:00

ASUS TUF B360-PLUS GAMING
- Játékhoz optimalizált Intel B360 ATX alaplap Aura Sync RGB LED megvilágítással, 
- 32 Gbps sebességű M.2 csatlakozóval,
- Intel Optane memóriafelkészítéssel és natív USB 3.1 Gen 2 kivezetéssel.
- GPU hőmérséklet-érzékelés és Fan Xpert 4 Core: Minden ventilátornál a jó hűtési teljesítmény és az alacsony zaj legjobb kombinációját nyújtja.
- TUF védelem: SafeSlot, ESD Guards, DDR4 túlfeszültség-védelem, 
- Digi+ VRM és rozsdamentes acél hátlapi I/O a hosszú távú megbízhatóság eléréséhez.
- Katonai felhasználásra is alkalmas TUF alkatrészek: TUF LANGuard, TUF tekercsek, TUF kondenzátorok és TUF MOSFET-ek a maximális strapabírás érdekében.
- Exkluzív DTS® Custom audio: Sejteti a pozíciókat a sztereo fejhallgatókban, ezzel segít kifülelni, hogy hol vannak az ellenfelek, és mit csinálnak.
- Aura Sync RGB: Szinkronizálja a LED-megvilágítást a kompatibilis PC-s kiegészítők nagy választékával.

Fegyverezd fel a csatagépedet!
A TUF Gaming alaplapokat kifejezetten arra tervezték (és tesztelték), hogy olyan körülményeket is elviseljenek és azok között is jól teljesítsenek, amelyek között más alaplapok csak kínlódnának. A nagyon strapabíró alkatrészekből tervezett alaplapok sziklaszilárd stabilitást nyújtanak, hogy a játékmenet addig tarthasson, ameddig te szeretnéd.

Amikor TUF Gaming alaplappal építed a gépet, akkor a TUF Gaming Alliance előnyeit is élvezheted — ez a név az ASUS megbízható ágazati partnerekkel folytatott együttműködését fedi, amelynek célja a gépépítés megkönnyítése és a legmagasabb fokú kompatibilitás elérése, és természetesen hogy mindez az esztétikában is tükröződjön: az alkatrészek megjelenésétől kezdve egészen a házakéig.

 TUF Gaming alaplapok nem csak megkönnyítik, biztonságosabbá is teszik a saját gépek építését az innovatív mérnöki megoldásokkal és a nagyobb alkatrész-beszállítókkal kiépített szoros partnerkapcsolatok révén. A hadiipari kategóriájú TUF-alkatrészek, a TUF Protection és a TUF Gaming Alliance garantálják, hogy a játékrendszer sokáig elkísérjen.

TUF Gaming Alliance
A TUF Gaming Alliance az ASUS és a legnagyobb PC-alkatrészgyártók szövetségét jelöli, olyan megbízható márkákat is beleértve, mint a Ballistix, a Cooler Master, a Corsair, a G.Skill, az In Win és a Themaltake. A kompatibilis alkatrészek egyre bővülő választéka (a PC-házaktól a tápegységeken át a CPU-hűtőkig és DRAM-modulokig) garantálja a kompatibilitást és a harmonikusan esztétikus megjelenést is. Partnerkapcsolatainkat egyre bővítjük, tovább erősítve ezzel a TUF Gaming Alliance szerepét.

TUF VÉDELEM - SAFESLOT
Védd meg a videókártya-befektetésedet
A SafeSlot-tal az ASUS újraértelmezte a PCIe bővítőhelyet, és úgy tervezte át, hogy erősen tartson és ellenálljon a nyíróerőknek. Az új, ún. inzertes fröccsöntési technológiával egy lépésben készített alkatrésznél a SafeSlot csatlakozót egy erősítő fémrésszel együtt öntik, hogy erősebb legyen. Ezt aztán szilárdan, több forrasztási ponttal rögzítik a NYÁK-lapra

ESD GUARDS - Elektrosztatikus töltöttség elleni védelem

Az ESD Guards elemek meghosszabbítják az összetevők élettartamát és kiküszöbölik az elektrosztatikus kisülések okozta károkat, akár +/- 10 kV-it védve a levegőn átütő kisülések és +/- 6 kV-ig az érintkezésesek ellen — ez jóval több, mint az iparági szabványban előírt +/- 6 kV és +/- 4 kV.
DIGI+ VRM - A stabil áramforrás precíz ellenőrzése

A Digi+ VRM feszültségszabályzó modul az iparág egyik legkifinomultabb eszköze, amely biztosítja a CPU nagyon egyenletes és zavartalan áramellátását.
DRAM-TÚLFESZÜLTSÉG ELLENI VÉDELEM
A rövidzárlat okozta károk megelőzése

Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez a funkció nemcsak az I/O-csatlakozókat védi, hanem a DRAM-ot is, növelve ezzel a rendszer és a csatlakoztatott készülékek élettartamát is.
ROZSDAMENTES ACÉL I/O HÁTLAP
Háromszor jobb korrózióállóság

A TUF korrózióálló rozsdamentes acél hátoldali I/O-paneljeit króm-oxid bevonat is védi ― így 72 órát is kibírnak a sópára-teszten a szokásos 24 órás elvárással szemben.

TUF ALKATRÉSZEK - TUF TEKERCSEK
A katonai minősítésű TUF tekercsek sziklaszilárd tápellátást biztosítanak a CPU számára, az egész rendszer stabilitásához hozzájárulva ezzel.

TUF KONDENZÁTOROK - 20%-kal nagyobb hőmérséklettűrés és ötször hosszabb élettartam.

TUF MOSFET-EK - Katonai minősítésű MOSFET-ek alacsonyabb RDS(on)* értékkel.


TELJESÍTMÉNYJAVULÁS - RUGALMAS HŰTÉSVEZÉRLÉS - GPU HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELÉS
A melegedés féken tartása a stabil játékrendszer kulcsa ― különösen igaz ez a GPU hőmérsékletére. A TUF Gaming alaplapokhoz a Fan Xpert 4 Core szoftver is jár, amely sokféle érzékelő adatai (köztük egyes ASUS grafikus kártyák hőmérsékletinformációi) alapján intelligens módon képes vezérelni a rendszerventilátorokat. Ez garantálja, hogy a TUF Gaming rendszer tökéletesen hűvös marad, mindegy, milyen sokáig játszol vele

FAN XPERT 4 CORE
- A TUF B360-PRO Gaming (WI-FI) minden eddiginél kiterjedtebb ventilátorvezérléssel rendelkezik, amely a Fan Xpert 4 Core szoftverben és az ASUS díjnyertes UEFI BIOS-ában állítható be.
- A Fan Xpert 4 Core-ral akár három hőmérsékleti adatokat szolgáltató forrás alapján is vezérelheted a rendszerventilátorokat. A Fan Xpert 4 Core-ban beállítható például, hogy a GPU hőmérséklete alapján pörgesse a házventilátorokat. Ha tehát a játék kezd forróvá válni, beindul a kiegészítő hűtés — pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá. Válaszd ki a hőmérsékletadat-forrásokat és a küszöbértékeket az alaplap, a CPU és a GPU adatai közül, és hagyd, hogy a többit a Fan Xpert 4 Core intézze.
- Lehetőséget ad a PWM vagy DC vízszivattyúk teljeskörű kezelésére, ezzel az egyedi és az önálló hűtési megoldásokhoz is tökéletes.
- Minden alaplapi csatlakozó támogatja a PWM vagy DC ventilátorok automatikus felismerését.
- Minden ventilátorcsatlakozót egy dedikált integrált áramkör véd a túlmelegedés és a túláram ellen.

Jobb DDR4 stabilitás - ASUS OPTIMEM
Az ASUS OptiMem védi a memóriajelek integritását az áramköri lapok vezetékeinek és furatainak gondos, optimális kialakításával, a T-Topology útvonalelrendezés pedig a jelek késésillesztésével kiegyenlíti a memóriahelyek útvonalhosszainak eltérését. Mindezek segítségével a TUF Gaming alaplapok a kettő vagy négy DIMM-modulos memóriakészletek széles választékát képesek támogatni, miközben megfelelő stabilitást biztosítanak az épített gép számára bármilyen terhelés elviseléséhez - akár játékról, akár számításigényes alkalmazások futtatásáról van szó.

JÁTSSZ, AHOGY SZERETNÉL - Gamer audio
DTS CUSTOM JÁTÉKOS HEADSETEKHEZ
Tökéletesítsd a játéktudásodat az exkluzív DTS Custom alaplapi audioeszközzel. A fejlett emulációs technikák a sztereo fejhallgatókon át sejteni engedik a hangok helyét, ezzel a DTS Custom tovább feszegeti az alaplapi audioeszközök határait. A három előre elkészített, a különböző játékfajtákhoz kidolgozott beállítás ― Aerial, Soundscape, Tactical ― minden játékban jelentős előnyt jelent.
SOUNDSCAPE MÓD - Ideális az MMO (sokszereplős online) és RPG (szerep-)játékokhoz, az akció- és horrorjátékokhoz — mintha a füled az akció kellős közepén lenne.
 
AERIAL MÓD - A hangokat úgy hallod, mintha a játékvilág fölött lebegnél, és minden elölről hallatszana. Tökéletes a MOBA (többszereplős online harctéri, illetve RTA (valós idejű támadásos) játékokhoz, a stratégiai és sportjátékokhoz.
TACTICAL MÓD - Pszt! ...Az ott a sarok mögött nem egy ellenfél? A DTS Custom kiemeli a részleteket a lopakodáshoz, vagyis minden egyes lépést hallani fogsz és észleled, merről jön.
ÁRNYÉKOLT AUDIÓ, TÖKÉLETES HANG - Az okos tervezés és a kiemelkedő hardverelemek eddig még soha nem tapaszalt minőségű hangot eredményeznek.
AUDIOJEL-ÁRNYÉKOLÁS - Elválasztja az analóg és digitális tartományokat, és jelentősen csökkenti az összetett interferenciát.
DEDIKÁLT CSATORNAELRENDEZÉS - A külön rétegen elhelyezett bal- és jobb csatorna megtartja a hangjelzések finom részleteit.
TUF GAMING AUDIO COVER - A hatékony árnyékolás védi az audiojelek integritását a legjobb minőség elérésée érdekében.
ÉLVEZETES HANGHATÁSOK - A prémium japán audió kondenzátorok meleg, természetes és magával ragadó hangokat biztosítanak, amelyek kivételesen tiszták és élénkek.
KIRAGYOG A TÖMEGBŐL - AURA SYNC
Egy jól hangolt rendszer megérdemli, hogy jól is nézzen ki. Az ASUS Aura az RGB fények teljes kontrollját kínálja a beépített RGB LED-ek és az alaplapi RGB kivezetésekhez csatlakoztatott fényszalagok sokféle jól használható kész beállításával. Ezek ráadásul az Aura-képes hardverek egyre népesebb családjával szinkronizálhatók.

Intel Ethernet - NAGYOBB ÁTVITELI KAPACITÁS, KEVESEBB CPU-HASZNÁLAT 
A TUF B360-PRO Gaming a legfrissebb Intel Ethernet kapcsolattal is felszereltük. Az Intel LAN előnye, hogy egyszerre csökkenti a CPU terhelését és kínál magas TCP- és UDP-átvitelt a gyorsabb és simább adatátvitelhez.

TUF LANGuard - A LEGJOBB TÚLFESZÜLTSÉG-VÉDELEM
A TUF LANGuard egy hadiipari kategóriájú újítás, amely a fejlett jelcsatolási technológiát felsőkategóriás felületszerelt kondenzátorokkal kombinálva javítja az átviteli kapacitást, védve az alaplapot a villámcsapásoktól és a statikus kisülésektől.

Turbo LAN - HÁLÓZATI OPTIMALIZÁLÓ SZOFTVER AZ ADATCSOMAGOK PRIORITÁSÁNAK SZEMÉLYRE SZABÁSÁHOZ
A cFosSpeed forgalomalakító technológiával felszerelt Turbo LAN még erősebben támogatja az akadozások csökkentését, és egy intuitív felhasználói felületet is nyújt, amellyel akár 1,45-ször jobban mérsékelhető az akadozás — különösebb hozzáértés nélkül is. Tartalmazza a Game módot is, amely elsőbbséget biztosít a játékokhoz köthető adatok átviteléhez, és minden játéknál simábbá teszi a hálózati műveleteket.
Natív 10 Gbps sebességű USB 3.1 Gen 2 Type-A támogatás
A két visszamenőleges kompatibilitású USB 3.1 Gen 2 Type-A csatlakozóval fantasztikus rugalmasság és villámgyors, akár 10 Gbps sebességű adatátvitel érhető el (ez az 1. generációs USB 3.1 kétszerese).
Még nagyobb sebesség az alaplapi M.2-vel
A x4 PCI Express® 3.0 sávszélességgel az M.2 akár 32 Gbps sebességű adatátvitelt is támogat. Tökéletes választás az operációs rendszert vagy az alkalmazásokat futtató meghajtó számára, és hogy módot ad a PC és az alkalmazások lehető leggyorsabb működtetésére.

Intel Optane memória fogadása
Az Intel® Optane™ egy forradalmian új „nem felejtő” (non-volatile) memóriatechnológia, amelyet a TUF Gaming alaplapok támogatnak. Az Intel Optane memóriamodulok felgyorsítják a csatlakoztatott tárolókat a rendszerindítási és szoftverbetöltési idők csökkentéséhez, ezért minden sokkal gyorsabban történik, és a gép válaszkészebbnek érződik.

Intel CPU- és lapkakészlet-funkciók
intel chipset B360 inside 


INTEL CPU- ÉS LAPKAKÉSZLET-FUNKCIÓK
Az Intel® B360 egy egylapkás rendszer, amely támogatja a 8. generációs Intel® Core™ LGA1151 processzorok használatát. Ez soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. Ezen felül az B360 lapkakészlet összesen maximum négy USB 3.1 Gen 2 csatlakozót, két USB 3.1 Gen 1 csatlakozót, hat 6 Gbps sebességű SATA-csatlakozót szolgál ki, valamint a 32 Gbps sebességű M.2 eszközöket és a PCIe 3.0 sávsebességet is támogatja az adatok gyorsabb beolvasásához. Az Intel B360 lapkakészlet emellett támogatja az integrált grafikus eszközök használatát is, hogy a legmodernebb grafikus teljesítményt élvezhesd.

KÉSZEN ÁLL A 9. GENERÁCIÓS INTEL CORE LGA1151 PROCESSZOROK FOGADÁSÁRA
Ez az alaplap támogatja a 9. generációs, LGA1151 tokozású Intel® Core™ processzorok használatát, valamint integrált grafikus, memória- és PCI Express vezérlői dedikált lapkakészletekkel támogatják az alaplapi grafikus kimenetet, kezelik a kétcsatornás (4 DIMM modul) DDR4 memóriát és a 16 PCI Express 3.0/2.0 sávot is a nagyszerű teljesítmény eléréséhez.